free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Τσιάκαλος: «Να επιστρέψουμε στις νίκες με το Μαρούσι»

Το σύνθημα για επιστροφή στις επιτυχίες έδωσε ο προπονητής του Αστέρα Χαϊδαρίου Βασίλης Τσιάκαλος.

 

Σε ήττα με 1-0 από την  Αναγέννηση Πετρούπολης υποχρεώθηκε ο Αστέρας Χαϊδαρίου, με άμεση συνεπεια το νεοσύστατο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να υποχωρήσει στην έβδομη θέση του τετάρτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ.

Ο τεχνικός Βασίλης Τσιάκαλος με δηλώσεις του στο «Αbola.gr», εστίασε στην ανάγκη η ομάδα του να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών, αρχής γενομένης από το επερχόμενο παιχνίδι με το Μαρούσι.

«Σε γενικές γραμμές πραγματοποιήσαμε θετική εμφάνιση κόντρα στην Αναγέννηση Πετρούπολης, όμως για ακόμη ένα παιχνίδι δεν μπορέσαμε να ευοδώσουμε σε γκολ τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Χάσαμε, με άμεση συνέπεια να υποχωρήσουμε στην έβδομη θέση του ομίλου.

Πλέον στους άμεσους στόχους μα ςείναι να επανέλθουμε το συντομότερο δυνατό στις νίκες, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στο Μαρούσι, ώστε να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση»

 

Εξαιρετικό ντεμπούτο για Παπαδάκη, Καρβούνη 

Ιδιαίτερη από κάθε άποψη ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αναγέννηση Πετρούπολης για Γιώργο Παπδάκη και Βασίλη Καρβούνη. Οι δύο 14χρονοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται απο τα πλούσια τμήματα υποδομών του συλλόγου, πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με την ανδρική ομάδα παίρνοντας χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή τους Βασίλη Τσιάκαλο κι άφησαν υποσχέσεις με την γενικότερη παρουσία τους.

 

 

Related posts

Μπαλόπουλος; «Τεράστια πρόκληση και κίνητρο το αήττητο»

Kώστας Παλαιολόγος

Απέκτησε ο Ορφέας Αιγάλεω, Κωνσταντίνο Πιστόλη.

Abola Team 2

Κεραμεικός-Αστέρας Εξαρχείων 2-0

Abola Team 3