free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ζαμπέτας: «Να γίνει γιορτή με Αστερα Εξαρχείων»

 

Την ευχή του για ένα παιχνίδι αντάξιο της ποιότητας των δύο ομάδων, εξέφρασε ο τεχνικός του Ιπποκράτη Κώστας Ζαμπέτας.

 

 

 

Ως ευκαιρία να δώσουν συνέχεια στην φετινή αξιομνημόνευτη πορεία τους στον πρώτο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ αντιμετωπίζουν στον Ιπποκράτη τα παιχνίδια, που απομένουν, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Εξαρχείων. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Κώστα Ζαμπέτα στο «Αbola.gr»:

«Η ομάδα μας προέρχεται από μία επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Καλλιθέας

με 4-1, η οποία συνδυάστηκε από πολύ καλή εμφάνιση. Μία επιτυχία η οποία έρχεται να τονώσει την αυτοπεποίθησή μας, Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνετια στο επόμενο παιχνίδι με τον Αστέρα Εξαρχείων. Ένα παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα, το οποίο θέλουμε να το δούμε ως ποδοσφαιρική γιορτή» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ιπποκράτη, για να προσθέσει

«Από εκεί κι έπειτα θα επιδιώξουμε να ολοκληρώσουμε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις μας αποδίδοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο».

 

Φιλικό με ΑΟ Χαϊδαρίου

Την ευκαιρία να μετρήσουν τις δυνάμεις θα έχουν στον Ιπποκράτη την Μεγάλη Τετάρτη (12/4), όπου και θα αντιμετωπίσου σ εφιλικό παιχνίδι τον κατά δύο κατηγορίες ανώτερο ΑΟ Χαίδαρίου. Σ’ ένα ματς, όπου η τενχική ηγεσία θα προβεί σε σειρά δοκιμών.

 

 

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Η 1η Αγωνιστική στον 3ο Όμιλο της Γ’ Αθηνών

Abola Team

Πήρε εξιτήριο ο Πολύμος

Abola Team

Μεταγραφικός πυρετός στον Δούρειο

Kώστας Παλαιολόγος