free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Η ομάδα δεν έχει ταβάνι!»

 

Το έναυσμα για την υλοποίηση όλων των φετινών στόχων έδωσε ο προπονητής του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας.

 

 

 

Κάθε λόγο να αισθάνεται ευχαριστημένος από την νέα παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος, που παρέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του στο επιβλητικό 7-0 επί της Αρμενικής, είχε ο Βασίλης Σπάθας. Ο αρχιτέκτονας των φετινών επιτυχιών του Κερατσινίου, λίγη ώρα μετά την νέα ευρεία νίκη της ομάδας του, με δηλώσεις που παραχώρησε στη επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έσπευσε να δώσει το σύνθημα για εκπλήρωση όλων των φετινών στόχων, με αφορμή την επερχόμενη αναμέτρηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών κόντρα στον ΑΟ Σύρου:

«Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την διάθεση όλων των παικτών μου, την εμφάνιση που πραγματοποίησαν, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση με την Αρμενική. Πετύχαμε μία εύκολη νίκη και παράλληλα συνεχίσαμε το ροτέισον, ενόψει της τελικής ευθείας, που μας περιμένει. Θα συνεχίσουμε με το ίδιο πνεύμα, την δουλειά μας, τόσο για τα δύο επόμενα ματς που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, συνεχίζοντας την προετοιμασία μας για το επερχόμενο μπαράζ που θα κρίνει την άνοδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Σπάθα, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο παιχνίδι, που μας περιμένει, αυτό για το Κύπελλο Ερατεχνών κόντρα στην ΑΟ Σύρου. Θα παλέψουμε για το καλύτερο και στην συγκεκριμένη διοργάνωση, προσδοκώντας την καλύτερη δυνατή διάκριση. Η ομάδα μας δεν έχει ταβάνι και οι φιλοδοξίες δεν σταματούν».

 

 

 

 

Related posts

Πρώτη και αήττητη η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

«Βήμα» παραμονής από ΑΣ Δραπετσώνας

Nάσος Φακίδης

Χονδρουδάκης: «Έχουμε αποκτήσει εξαιρετική ψυχολογία»

Kώστας Παλαιολόγος