free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Πρωταθλητής ο Αήττητος, ισοπαλίες Διόνυσος, Αετός Πικερμίου, Βουλιαγμένη, Παλλαυρεωτικός, νίκες Άρης Βούλας, Πρωτέας

Η πιο ευχάριστη ισοπαλία ήταν αυτή που πήρε ο Αήττητος Σπάτων στο εκτός έδρας ματς- στο γήπεδο Γιώργος Ραφιάς απέναντι στον Ολυμπιακό Λαυρίου.

Η λευκή ισοπαλία εξασφάλισε και με μαθηματική ακρίβεια στο συγκρότημα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ.

Ο Αετός Πικερμίου και ο Διόνυσος έμειναν στο δίκαιο 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες μπήκαν πιο δυνατά και προσπάθησαν αμφότεροι να πάρουν το τρίποντο της νίκης! Στο 69′ ο Αετός έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αρβανιτίδη να στέλνει με κεφαλιά, ελαχιστα εκατοστά άουτ τη μπάλα! Στο 82′, και κόντρα στη ροή του παιχνιδιού ο Διόνυσος άνοιξε το σκορ με όμορφη ενέργεια του Σκάφδα και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Διόνυσος ήταν κοντά σε ένα τεράστιο διπλό, ήρθε ο Μουλλάκης στο 87′, να κάνει το 1-1 με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καραβατάκη! Στο φινάλε του παιχνιδιού, ο Αετός θα μπορούσε να κερδίσει το ματς, αλλά οι άστοχες ενέργειες των Παναγόπουλου και Μοιρώτσο, διατήρησαν το σκορ στο τελικό 1-1! 

Διαιτητές: Χαρισμανίδης με βοηθούς τους Μακρή και Περδίκη

Αετός Πικερμίου: Βοτσίδης, Μοιρώτσος, Σερμαγιάς, Κονταρίνης Αλεξ., Καλογραιάκης, Γκιντίδης (89’ Μποτίνης), Τσέρμος ( 62’ Παναγόπουλος), Αρβανιτίδης, Καραβατάκης, Μουλλάκης, Γκούτσιας

Διόνυσος: Πολεμίτης, Δήμτσας, Ευαγγελάτος , Μίσιος, Κώνστας, Βαϊόπουλος, Σκαφδάς, Αγαπητός (69’ Χαχαλης), Αγγελόπουλος, Ελευθερίου (79’ Παλιουρας), Μαυροκεφαλίδης

 

Ο Άρης Βούλας νίκησε 3-1 την Λαυρεωτική

Οι γηπεδούχοι στο 15′ άγγιξαν το γκολ όταν ο Κριλής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ, ενώ άνοιξαν το σκορ στο 30′, όταν από φάουλ του Βέλη ο Διγενής πετάχτηκε και με πλασέ στην γωνία έκανε το 1-0. Στο μισάωρο ο Άρης είχε σημαντική ευκαιρία για δεύτερο γκολ με προσπάθεια του Παπαδημητρόπουλου τον οποίο σταμάτησε ο Παππάς και εν τέλει το βρήκε στο 38′: Από κλέψιμο του Σανσάρογλου και ωραία ασίστ ο Σταθάκης με πλασέ βρήκε δίχτυα για το 2-0. 

Τα νεύρα ξεκίνησαν από μια δυνατή μονομαχία ανάμεσα σε Σανσάρογλου και Τζώρα, η οποία ήταν η σπίθα για να ανάψει φωτιά! Λίγο αργότερα ο δεύτερος… απάντησε στον πρώτο, ενώ στο 60′ είχαμε την (σωστή) αποβολή του Λίτσα με απευθείας κόκκινη κάρτα για κράτημα σε αντίπαλο (κι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης). Σε εκείνο το σημείο είχαμε νέο… κύκλο έντασης και νέα αποβολή, αυτή την φορά του Βίλα από πλευράς Λαυρεωτικής για κτύπημα σε αντίπαλο. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να αγωνίζονται με δέκα ποδοσφαιριστές χωρίς όμως να χάσουν τον ρυθμό τους, με τον Άρη Βούλας να πετυχαίνει εκείνος τρίτο γκολ στο 65′ με σουτ του Σανσάρογλου μέσα από την περιοχή.

Η ΑΠΕΛ του Γιώργου Προβατά δεν παράτησε το παιχνίδι, πάλεψε μέχρι το τέλος και το τελευταίο 20λεπτο της ανήκε. Μείωσε στο 75′ με κοντινή προσπάθεια του σχεδόν μόνιμου σκόρερ της πλέον Βουλωμένου, ενώ στο 82′ ζήτησε πέναλτι έντονα για ανατροπή του Νιέλ, ο οποίος λίγο μετά έχασε τρομερή ευκαιρία για να φέρει το ματς στο… γκολ! Ο Άρης Βούλας είχε χαμένο πέναλτι στο 83′ με τον Σταθάκη αφού απέκρουσε ο Παππάς.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός του Άρη Βούλας Κυριάκος Δαγγούλης δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά, τα οποία αξίζουν ένα τεράστιο μπράβο που σχεδόν οριστικοποίησαν την παραμονή μας στην κατηγορία»

Διαιτητές: Κουτρομάνος, Τσαλίκογλου, Χόικας

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ: Αθανασίου, Βέλης, Μήτσιος, Διακρούσης, Λίτσας, Τσιαγκάνης, Παπαδημητρόπουλος, Σταθάκης, Κριλής (88′ Λάσκος), Διγενής (90′ Κωστόπουλος), Σανσάρογλου (79′ Κολτσίδας).

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Μαραγκός, Τζώρας, Τσιάμης, Παντελιάς (30′ λ.τρ. Μαρινάκης), Ακαρέπης, Βίλα, Βαγγέλη, Λούκας (46′ Νιέλ), Βουλωμένος, Μουρίκης (75′ Νιέλ).

 

Ο Πρωτέας Π.Φ. 4-1 τον Αφιδναϊκό

Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην ομάδα του Νίκου Παναγόπουλου.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 10′, όταν ο Ζντρβα μεβρήκε δίχτυα, με εξαιρετικό πλασέ εντός περιοχής. Λίγο αργότερα ήρθε και το 2-0 για τον Πρωτέα με τον Κατσούλα στο 15′, ξανά μετά από όμορφο πλασέ. Η ομάδα του Γιώργου Παπαϊωάννου είχε αποκτήσει εξαιρετικό ρυθμό και στο 25′ ήρθε και το 3-0 με δυνατό σουτ του Σκούφης! Το… «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 30′ ο Παπακωνσταντίνου με κοντινό πλασέ, για να μειώσει το σκορ ο Μαρίνος Ζουβερέλης στο 42′, με ένα πανέξυπνο σουτ 15 μέτρων έξω από την περιοχή, κρεμώντας τον Φώσκολο που έιχε βγει από την εστία του και διαμορφώνοντας το σκορ ημιχρόνου στο 4-1!

Διακριθέντες για τον Πρωτέα οι Σκούφης, Κατσούλας, Ζντράβα και Παπακωνσταντίνου.

Το δυσάρεστο γεγονός του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Ντούνη στο 80′, που έσπασε το χέρι του!

Διαιτητές: Κάναρης, Βλαχόπουλος, Κορώνας.

ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ: Φώσκολος, Καλαβρός, Νίνα (46′ Παπαγεωργίου), Χύκα, Αναγνώστου, Κατσούλας, Τσιάτσιος (60′ Θάνος), Ζντρβα, Σκούφης (55 Ντούνης), Παπακωνσταντίνου, Πασάς.

ΑΟ ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Γκιόλα (50′ Δήμας), Μπεγκάι, Νικηφοράκης, Μπαρούτης, Κλίσι, Μπαλτάς (30′ Μίχας), Κουτσούκος, Τσαλίδης, Ζουβερέλης Μ., Έσι. 

 

Στο 0-0 έμειναν Βουλιαγμένη-Παλλαυρεωτικός. 

Η Βουλιαγμένη είχε 2-3 καλές στιγμές με τους Καρδαμίτση, Παφίτης και Σωτηρόπουλο.

Διακρίθηκαν από την Βουλιαγμένη οι Πουλάι, Καρδαμίτσης, Σωτηρόπουλος.

Πολύ καλοί ήταν για τον Παλλαυρεωτικό οι Ασλάνη, Παπαδόπουλος και Φετολάρι.

Σοβαρό τραυματισμό είχαμε στο 15′, όταν ο Λάμπρος Μαντακίδης έπεσε άτσαλα στον αγωνιστικό χώρο και όπως αποδείχτηκε έσπασε την κλείδα! Μεταφέρθηκε στο Ασκληπειο και διαπιστώθηκε κάταγμα.

Διαιτητές: Κορδολαίμης, Μήταρης, Βιτσεντζάτος.

ΑΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: Παπαχριστόπουλος, Πουλάι, Χαλκιάς, Ζακόπουλος, Αντωνόπουλος, Καρδαμίτσης, Χαντάτ (60′ Παφίτης), Παπαβασιλείου, Σωτηρόπουλος, Μαντακίδης Π., Μαντακίδης Λ. (15 λ. τρ. Νικολαΐδης, 70′ λ. τρ. Πρέλα).

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κάπα, Νικολαϊδης, Σπυρόπουλος Ζουμάς (74′ Μπαλόπιτας), Κωνσταντινίδης, Πάνου, Ασλάνη, Φετολάρι, Παπαδόπουλος, Δρούγκας, Μωραΐτης (90′ Αδάμης)

Related posts

Ελεύθερος από το Κορωπί ο 28χρονος στόπερ Λευτέρης Αθανασίου

Ρένος Γιαμπουράς

Σήκωσε το κύπελλο ο Άρης Βούλας (4-2 πέναλτι)

Abola Team

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 7/10 και 8/10 σε όλες τις κατηγορίες της ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3