free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Με ολική ανατροπή στο σκορ το Ρουφ 3-1 το Χαϊδάρι

Με ολική ανατροπή στο σκορ το Ρουφ επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε του Χαϊδαρίου με 3-1.

Προηγήθηκαν στο σκορ στο 11′ οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Κιούρκου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μαυρουδή το οποίο δόθηκε σε ανατροπή του Γιαννουλάκη.

Στο 38′ ο Νταβαρίνος με σουτ και μετά από σύγχυση στην άμυνα έφερε το ματς στα ίσια. Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι υποστηρίζοντας ότι ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 62′ ο Μπεκατώρος με πλασέ και μετά από εκπληκτική ασίστ του Φωτόπουλου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Κώστα Λάμπρου ενώ, πάλι ο Μπεκατώρος στο 73′ που έφυγε σαν βέλος στην αντεπίθεση με πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Στο 68′ οι του Ρουφ ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα μέσα στην περιοχή στον Μπεκατώρο. Στο ματς που ήταν πλούσιο σε φάσεις στο 11′ σε σουτ του Καραμπαλίκη η μπάλα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι. Διπλή εντυπωσιακή και σωτήρια απόκρουση του γκολκίπερ του Ρουφ Κοντογιαννάτου στο 44′ σε διαδοχικά τετ α τετ σουτ των Κοπανά και Καραμπαλίκη. Διαιτητικό τρίο Σ. Νικολάου, Τσαλίκης, Βασιλάκης.

ΡΟΥΦ: Κοντογιαννάτος, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννάκος, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Μπεκατώρος, Σκεύης(60′ Σαμαράς), Φωτόπουλος(83′ Ίσσα), Νταβαρίνος, Μέμας. ΧΑΪΔΑΡΙ: Σαββόπουλος, Χαλικιάς, Τουλούπης(67′ λ.τ. Παπαδάς), Μουρεζίνης(79′ Καμπεράϊ), Αλεβίζος, Γιαννουλάκης, Καραμπαλίκης, Χριστούλης, Μαυρουδής, Κοτσολάκος, Κοπανάς(70′ Σακελλαρίου).

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

 

Related posts

Δάφνη παλαιού Φαλήρου Άγιο Δημήτριο 3-0

admin

Ένα και αρκετό για τη Θύελλα!

abola10

Σταμπουλίδης: «Να βγάλουμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος