free page hit counter
18.5 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Εργοτέλης 2-0 τον Εθνικό, τεσσάρα ο Ιωνικός, νίκες Θύελλα Ραφήνας & Αγ. Ιερόθεος, ισόπαλοι Ηλυσιακός-Προοδευτική

 Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος από τον Εθνικό και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο «καθάρισε» το ματς στο Παγκρήτιο με το 2-0 για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ένα εύκολο απόγευμα είχε ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο καθώς επικράτησε με 2-0 του Εθνικού με τα γκολ των Κατσικοκέρη (42′) και Σερζίνιο (84′) για την 25η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και πρόσθεσε τρείς ακόμα βαθμούς στο… σακούλι του στην «μάχη» της ανόδου.

Έτσι ο Εργοτέλης παραμένει δεύτερος με 49 βαθμούς, δύο βαθμούς πίσω από τον Ιωνικό που κέρδισε με 4-0 την Τριγλία Ραφήνας.

Ο Εργοτέλης ήταν ανώτερος σε όλο το ματς και σε ρυθμό… ρελαντί σκόραρε δύο φορές, μία σε κάθε ημίχρονο, χωρίς πάντως να θέλξει με την αποδόσή του ενώ ο Εθνικός δεν έκανε ούτε μία φάση!

Χρέη τεχνικού και σε αυτό το ματς εκτέλεσε ο Σταύρος Λαμπράκης καθώς ο Σούλης Παπαδόπουλος είναι τιμωρημένος και είδε το μας από τα δημοσιογραφικά μπουθ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοκκινάκης(Λασιθίου) με βοηθούς τους Λιοδάκη και Φραγκιαδάκη (Ρεθύμνου).

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος):

Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Μισέλ, Τζανής, Μπάτζιος, Σερζίνιο, Γκοτσούλιας (28′ Καϊμακαμούδης λόγω τραυματισμού), Κατσικοκέρης (88′ Μίνγκας), Λεάλ, Βελλίνης (68΄ Ρουσάκης)

Εθνικός (Θ. Γεωργούλης)

Βουτσινάς, Πίσσας (46΄Χατζησάββας), Βενέτης, Γερόλυμος (82′ Ντούλιας), Μπεχλιβανίδης, Μαργαρίτης, Σωπασής (68΄Κομνηνός), Κατίδης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης

 

Ο Ιωνικός επιβλήθηκε εύκολα με 4-0 της Τριγλίας Ραφήνας.

Σε μεγάλη ημέρα για την ομάδα της Νεάπολης βρέθηκε ο Γιάννης Καραλής που πέτυχε χατ-τρικ (39′,69′,77′ πεν.) ενώ το κερασακι στην τούρτα έβαλε ο Καμαρά στο 86′. Ο Σενεγαλέζος στο α’ ημίχρονο είχε δοκάρι.

Το συγκρότημα του Λουκά Καραδήμο για τρίτο συνεχόμενο ματς συνέχισε νικηφόρα.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Λουκάς Καραδήμος) Ιωσήπου, Παντελίδης, Μειμάρογλου, Κρητικος, Προβατίδης, Ζαφειριδης, Μαρής, Πέεφ (46′ λ.τρ. Σαπαλίδης), Μάνας (57 Σιμιτσής), Καραλής (87′ Αργυρίου), Καμαρά.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Αρχοντάκης) Δημιζας, Καμβύσης, Ζαφειρόπουλος, Μακρής (40′ λ.τρ. Μπιταξής), Μαντζώρος, Παπασάββας, Κότσι, Καρβουνίδης (79′ λ.τρ. Τσακυργιάννης), Ποτουρίδης (71′ Νικολόπουλος), Καλογιάννης, Τσαγκαρης.

 

Η Θύελλα Ραφήνας επικράτησε με 3-1 της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Στο 13′ ο Ντεντάκης έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 14′ η Θύελλα απείλησε με τον Βαζέχα να μην προλαβαίνει με προβολή να κάνει το 1-0. Στο 21′ το φάουλ του Χαρακτίδη δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 28 η γηπεδούχους ομάδας φώναξε για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μανουσάκη εντός περιοχής. Στο 35′ έγινε το 1-0, με τον Μανουσακη που εκμεταλλεύτηκε το φάουλ του Χαρακτίδη ανοίγοντας το σκορ.

Στο 64′ ο Χαρακτίδης εκτέλεσε το φαουλ με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στο 65′ η κεφαλιά του Βεστάκη για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έφυγε μόλις άουτ. Στο 70′ οι Χανιώτες μείωσαν με κεφαλιά του Καρβουνιάρη, όμως η χαρά των ‘κόκκινων ‘δε κράτησε για πολύ αφού στο επόμενο λεπτό ο Γεραγωτέλλης έκανε το 3-1.

Στο 78’ οι Αρσενίεβιτς και Βεστάκης έχασαν διπλή ευκαιρία με το 3-1 να μένει μέχρι τέλους και τη Θύελλα Ραφήνας να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

ΘΥΕΛΛΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Κατσιούλης, Γκίκας, Παπαδόπουλος, Ντόσκας, Μανουσάκης, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Βαζέχα, Ζέκιο (81′ Φύτρος), Ανδρεαδάκης (56′ Μαστρογιαννούδης), Αράπης (88′ Γεροκωνσταντής)

ΙΝΚΑ (Μύρων Σηφάκης): Βλαχάκης, Παληγεώργος, Καρβουνιάρης (80′ Ταταράκης), Βουρβαχάκης, Κυτράκης, Σεχου (64′ Ζντραγκοβιτς), Ντεντάκης, Δημήτρης (54′ Αρσενίεβιτς), Σουμπασάκης, Βεστάκης, Τσιτας

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΠΟΑ στη Ρόδο ο Άγιος Ιερόθεος που χάρις σε γκολ των Σαγανά στο 37′ και Νιζάμη στο 68′ επικράτησε με 2-1 της Κηφισιάς στο ‘Ζηρίνειο’ παραμένοντας στην 3η θέση.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρόματης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεταλλινός, Ταμπάκης (46′ Παναγιωτόπουλος), Σάμιος (78‘ Γκέζος), Κυριαζής, Σουλελές (74′ Σπηλιωτάκης), Φαρινόλα.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Νίκος Κούστας): Ρουμπής, Κατσίκιας Κάρδαρης, Μπιρμπίλι, Καφαλίδης (79′ λ.τρ. Πολίτης), Καραμέρης, Γκουτσούλας, Σούφλας (58′ Λέσι), Κετσετζόγλου (71′ Πανούσης), Σαγανάς, Νιζάμης.

 

Ο Ηλυσιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από τη Θύελλα Ραφήνας και να αυξήσει τη διαφορά του από τη τελευταία θέση αφού έμεινε στο 0-0 με την Προοδευτική.

Στο 1′ η κεφαλιά του Ιωάννου σταμάτησε στην αγκαλιά του Μπαντίκου, με τον Πιπίνη στο 5′ να σεντράρει και ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής να απομακρύνει δύσκολα. Στο 12′ το φάουλ του Λέκκα έφυγε άουτ, ενώ στο 25′ την ίδια κατάληξη είχε το ψαλίδι του Ιωάννου. Στο 29′ ο Μάλτσι έκανε το σουτ και ο Ιωάννου που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας δεν μπόρεσε να προλάβει τη μπάλα που έφυγε παράλληλα απο την εστία της ‘Προο’. Στο 32′ ο Λέκκας γύρισε επικίνδυνα τη μπάλα όμως οι αμυντικοί του Ηλυσιακού απομάκρυναν, με τους γηπεδούχους να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 35′. Συγκεκριμένα, μετά από φάουλ του Μπίρη, ο Θαναηλάκης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Ιωάννου που ήταν ο τελικός αποδέκτης με σουτ έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ.

Στο 71′ ο Σηφάκης πρόλαβε τον Μανιδάκη προτού ο νεαρός άσος της Προοδευτικής κάνει το 0-1 ενώ στο 76′ όλος ο πάγκος των φιλοξενούμενων διαμαρτυρήθηκε θεωρώντας ότι κακώς ο Λέκκας υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ κι ενώ έβγαινε μόνος του απέναντι από τον Σηφάκη. Στο 77′ ο Σηφάκης μπλόκαρε χωρίς δυσκολία το σουτ του Μπέλερη ενώ στο 83′ ο Λέκκας είδε το σουτ που επιχείρησε να καταλήγει λίγο άουτ. Στο 86′ ο Ρόππας έκανε το σουτ όμως η μπάλα κατέληξε στα σώματα των αμυνόμενων της Προοδευτικής, ενώ στο 87′ ο Μπέλερης πρόλαβε τον Ιωάννου πριν σουτάρει μέσα από την περιοχή.

Η Προοδευτική ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Παπανικόλα στο 90+1 με δεύτερη κίτρινη.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου) Σηφάκης, Μέξης, Πιπίνης (28′ λ.τρ. Ρόπας), Ντούμπερετ, Μπίρης, Αμανατίδης, Κουντου, Μάλτσι (83′ Πουλάκης), Ξαγοράρης, Θαναηλάκης (66′ Κάλφας), Ιωάννου.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πάρης Ανδράλας) Μπαντίκος, Κουσουρής (72′ Κανελλόπουλος), Παπανικολάς, Ξυγκάκης, Ντάλλας, Ζίζηλας, Πέππας (62′ Ζαχαράτος), Μπέλερης, Χρήστου (51′ Μανιδάκης), Λέκκας, Ατματσιζης.

 

Related posts

Β. Σπάθας: “Ανταγωνιστικός όμιλος-Κάθε ματς και μία μάχη για το Κερατσίνι”

Abola Team 3

Λαμπρόπουλος ο έκτος που ανανέωσε στον Ηλυσιακό

Abola Team 2

Ο Φώτης Θανέλλας στην τεχνική ηγεσία της Τριγλίας Ραφήνας

Abola Team 2