free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Πεντάρα η Νίκη Δροσιάς, διπλό ο Ωρωπός, τρίποντα Σαρωνικός-Παλληνιακός-Μάχη Μαραθώνα και Μαρκό, ισόπαλοι Κερατέα και Γλυκά Νερά

Σε πολύ καλό αγωνιστικό κλίμα έγινε το ματς ανάμεσα στον Αστέρα Γλυκών Νερών και τη Νίκη Δροσιάς. Τελικά επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι με σκορ 5-2. Μεγάλο διπλό λοιπόν για τη Νίκη Δροσιάς.

Άριστη η διαιτησία του Γκούγκαρη (ΦΩΤΟ) και των βοηθών του Μιχαλίτση, Δελατόλα.

Σοκ για τον Παθιακάκη που έχασε εντός έδρας (1-2) από τον Ωρωπό και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή την Άνοιξη (έχουν από 64 πόντους). Η κυριακάτικη (9/4) αναμέτρηση στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου επεφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη, την οποία έκανε ο τρομερός ΠΑΣ του Φάνη Σκαρμούτσου… Οι «ασπρόμαυροι» με καλή αμυντική λειτουργία και όπλο τους τις άκρως ουσιαστικές αντεπιθέσεις που έβγαλαν, έφυγαν με το διπλό και έδωσαν συνέχεια στα μεγάλα αποτελέσματα, μετά τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής επί της Βουλιαγμένης.

Μεγάλο διπλό πήρε ο Ωρωπός στο ματς με τον Παθιακάκη.

Το ματς ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τον Ωρωπό, που αιφνιδίασε τον αντίπαλο και προηγήθηκε μόλις στο 6′ με πλασέ του Κανάρη, από τρομερή ασίστ του Αμπατζή.  

Ο Ωρωπός με σφιχτή και καλή αμυντική λειτουργία και τον Λου Οσμάν σε μεγάλη μέρα όχι μόνο κρατούσε το 0-1, αλλά πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 37′: Ήταν μια αντεπίθεση με τους Μήτρου, Μίχα να συνεργάζονται ωραία, τον Ευφραιμίδη να σεντράρει και τον Μπραχιμάι με άπιαστη κεφαλιά να γράφει το 2-0! Στο ξεκίνημα της επανάληψης (50′) ο Ωρωπός λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο τέρμα σε τετ α τετ του Κανάρη, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Παθιακάκης μείωσε σε 1-2 με πλασέ του Ιορδανίδη από το ύψος του πέναλτι.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιάννη Παπασταματίου πίεσε ασφυκτικά τον αντίπαλο ψάχνοντας την ισοφάριση και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιορδανίδη στο 55′, τον Αθανασόπουλο λίγο αργότερα, ενώ είχε και δοκάρι στο 75′ με τον Γιώτη. Οι περισσότερες προσπάθειες των παικτών του Παθιακάκη σταμάτησαν στον γκολκίπερ του Ωρωπού Λου Οσμάν ο οποίος ήταν MVP του αγώνα με καθοριστικές και μεγάλες επεμβάσεις.

Διαιτητές: Μπερέτας, Μήταρης, Καραθανάσης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Παπαδόπουλος, Ασημάκης, Γκάντζος (75′ Κότσαλος), Κωστής, Ντρένοβα (28′ λ.τρ. Γερογιάννης), Αγγελίνας, Αθανασόπουλος Νικήτας, Τασιούδης, Ιορδανίδης (80′ Γιώτης), Ρόμπολας, Αρβανιτάκης.

ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ: Λου Οσμάν, Μήτρου, Αμπατζή, Αλιάι, Σκαρμούτσος, Μπαλόκας Γιώργος, Κανάτας (74′ Φιλλής), Μπραχιμάι, Μίχας, Κανάρης (68′ Παπαγεωργίου), Ευφραιμίδης (88′ Τσαγκαράκης).

 

Ο ΑΟ Άρτεμις νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Γέρακα

Η Άρτεμις πίεσε και στο 25′ είχε δοκάρι με τον Μητσιώνη, ενώ 10′ αργότερα άνοιξε το σκορ μετά από ωραία σέντρα του Καζάλα και άψογη κεφαλιά του Μητσιώνη! Μετά το γκολ ο Γέρακας προσπάθησε να πιέσει, αλλά μάταια και το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ανοικτός ρυθμός εξακολουθούσε να υπάρχει και πραγματοποιήθηκαν άλλα δύο δοκάρια, ένα για κάθε πλευρά! Από την μεριά των γηπεδούχων το δοκάρι σημάδεψε ο Δελάρδας, ενώ για τους φιλοξενούμενους άτυχος στάθηκε ο Μητσιώνης. Φάσεις εκατέρωθεν, όμορφο ποδόσφαιρό, χωρίς σκοπιμότητες, με τον Γέρακα να έχει την πρωτοβουλία μετά το 60′ και να φτάνει στην ισοφάριση στο 80′ με τον Μπερέτη! Και ενώ όλα έδειχναν πως η… «μπίλια» θα κάτσει στο «Χ», ήρθε η ανατροπή του Ράσα μεσα στην περιοχή και το 2-1 στο 91′, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλντι του Κολάγκι. Με την Αρτέμιδα να «κλέβει», ουσιαστικά το τρίποντο και να επιστρέφει στις νίκες! Γλυκόπικρη γεύση για την ομάδα των Σαβούρδο-Βαγενά, που είδαν την ομάδα τους να ισοφαρίζει στο 80′ και να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μην μπορεί να πάρει κάτι από αυτό το ματς.

Εξαιρετικοί για τον Γέρακα οι Μίαρης, Χριστοφιλόπουλος και Δελάρδας.

Κορυφαίος ο Μπαταβάνης από πλευράς Άρτεμις, πολύ καλοί και οι Μητσιώνης, Ράσα.

Περισσότεροι από 100 ήταν οι τυχεροί φίλαθλοι που παρακολούθησαν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού η πλευρά της Αρτέμιδας ευχαρίστησε τον Γέρακα για την άψογη φιλοξενία!***Στον τερματοφύλακα της ομάδας Καρύμπα αφιερώθηκε η νίκη, που τραυματίστηκε στο 20′ και αποχώρησε αναγκαστικά από το παιχνίδι.

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Μπέκας, Μετακίδης.

ΓΕΡΑΚΑ ΑΕ ΟΦ ΠΑΝ/ΚΟΥ: Φελέσκουρας, Καρλατήρας, Μίαρης, Καγιάς, Παπαδόπουλος, Δημητριάδης, Μπερέτης, Δριλάκης (46 Χριστοφιλόπουλος), Καλούδης, Πατρινός (67′ Σταϊκούρας,), Δελάρδας.

ΑΟ ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρύμπας (20′ λ. τρ Χατζόπουλος), Μπαταβάνης, Καζάλας, Μωϋσιάδης, Διαμάντη, Σαντίκου, Τσουκαλάς, Κολάγκι, Μητσιώνης (70′ Καδίτης), Ράσα, Φυτιλής (82′ Βεντούρης).

 

Ο Σαρωνικός νίκησε με 2-0 τον Παμπαιανικό

Οι παίκτες του Γιώργου Τσομπανάκη, πέτυχαν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Στο 6′ και μετά από κάθετη πάσα του Κετέογλου, ο Χρήστου σούταρε και δεν άφησε πολλά περιθώρια στον Τσουνάκη, διαμορφώνοντας το 1-0. Στο 40′, ο Παμπαιανικός θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλα το δοκάρι δεν του το επέτρεψε! Έτσι, το 1-0 ήταν και το αποτελέσμα του ημιχρόνου…

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού συνέχισε να είναι υπέρ της Αναβύσσου και στο 49′ ήρθε και το 2-0 για τον Σαρωνικό, ξανά με πρωταγωνιστή τον Χρήστου και μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Κοντογιαννόπουλου! Στη συνέχεια και ως το φινάλε του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι έκαναν την απαραίτητη διαχείριση και δεν κινδύνεψαν σε πολλές περιπτώσεις από τους φιλοξενούμενους, επιστρέφοντας με αύτο τον τρόπο στα νικηφόρα αποτελέσματα! Στο 90′, υπήρξαν δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα για διαμαρτυρίες, πιο συγκεκριμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα απεβλήθη ο Χαρίτος, ενώ και για τον Παμπαιανικό με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποχώρησε από το παιχνίδι ο Λάβδας.

Εξαιρετικός ο Χρήστου, που σκόραρε και τα δύο γκολ! Το ακολούθησαν σε απόδοση οι Ζέκης και Τσομπανάκης.

Διαιτητές:Μανιώτης, Χριστόπουλος, Νίκας.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ: Τσάιμος, Μαλατάνος, Στουραΐτης, Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Κόεχλερ, Χρήστου (Παπαγιάννη 63′), Ζέκης, Χαρίτος, Κοντογιαννόπουλος (Πρίφτης 80′), Τσομπανάκης.

ΑΠΟ ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Τσουνάκης, Λάβδας, Χατζής, Φράγκου (Παρθένης 71′), Πήττας, Γκουμπλιάς, Δούβος (Λαγός 55′), Δημητρούλας, Κατσικώστας, Τσιγαράς, Γιαμάς.

 

Ο Παλληνιακός επικράτησε με 1-0 του Κρυονερίου

Ο Παλληνιακός μάλιστα προηγήθηκε νωρίς-νωρίς στο 10′ με πέναλτι του Κοβάνη και από εκεί και πέρα άσκησε μεγάλη πίεση με σωρεία χαμένων ευκαιριών.

Κορυφαίος για το Κρυονέρι ήταν ο γκολκίπερ Μανουσάκης που έκανε τρομερές επεμβάσεις…

Για τον Παλληνιακό διακριθέντες οι: Βλάχος, Μαυράκης, Κούνας και Κούσης

Διαιτητές: Κορωνιάς, Μπούξμπαουμ, Μπαλαγκά

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Κούσης, Βλάχος, Γκαμάλ, Καλούδης, Κούνας, Μαυράκης, Χαρίστης, Κοβάνης (70′ Καστής), Μαργιέτης (90′ Δαραμούσκας), Κυριόπουλος (65′ Καμάρας).

ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ ΑΠΟ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Καστρινός, Κανταρέλης, Τουμπανάκης, Σιατραβάνης, Μπαμπιάν (64′ Πατσαχάκης), Ρίζος (37′ λ.τρ. Παυλίδης), Ζερμπίνης, Σαχίνης (73′ Αβαρκιώτης).

 

Η Μάχη Μαραθώνα νίκησε με σκορ 3-1 τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

Ο Μαραθώνας ήταν σαφώς ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και κυριάρχησε σε έναν αγωνιστικό χώρο τον οποίο γνωρίζει άριστα και ο οποίος δυσκόλεψε αρκετά τους φιλοξενούμενους. Η Μάχη μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο 5′ με κεφαλιά του μεγάλου γκολτζή Παπαδόπουλου, από σέντρα του Άντι Σένε. Πέτυχε, δε, σε αυτό το εξαιρετικό της διάστημα και δεύτερο γκολ στο μισάωρο, όταν ο Ραπτογιάννης κέρδισε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Νταής που από τα 11 βήματα έκανε το 2-0. Ο Αχιλλέας μετά απ’ αυτή την εξέλιξη προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε να μειώσει στο 43′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σταματόπουλου, για χέρι του Τσέλα.

Το κομβικό σημείο στην έκβαση του αγώνα έγινε στο 50′, όταν ο Αχιλλέας κέρδισε δεύτερο πέναλτι, αυτή την φορά για μαρκάρισμα του Παππά… Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν την αποβολή του γκολκίπερ της Μάχης καθώς τόνιζαν πως ήταν τελευταίος παίκτης, την ίδια ώρα οι του Μαραθώνα χαρακτηρίζουν αυστηρή ακόμα και την υπόδειξη του πέναλτι από τον διαιτητή Μαλαμά. Όπως και να’ χει, ο Σάλαρι που έστησε την μπάλα δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ το πέναλτι, αφού σημάδεψε το δοκάρι, με το 2-1 να παραμένει.

Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έχασαν σημαντική ευκαιρία με τον Αγγελιδάκη! Όλα ουσιαστικά τελείωσαν στο 74′, όταν ο εκ των κορυφαίων του αγώνα Άντι Σένε, λίγο πριν βγει αλλαγή, με ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και κλείδωσε τη νίκη της Μάχης.

Διαιτητές: Μαλαμάς, Βιτσεντζάτος, Παπαδιώτης

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Μουρούτης, Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Ραπτογιάννης (65′ Παρούσος), Νταής, Σένε Άντι (75′ Σένε Κες), Μίχας, Παπαδόπουλος (80′ Σιδέρης).

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Σιαδήμας, Καψιόχας, Ξενάκης, Βαφειάδης, Χριστόπουλος, Μαραντίδης, Σταματόπουλος (85′ Αναπλιώτης), Καραγγιαννίδης (60′ Ντάρλας), Αγγελιδάκης, Σάλαρι (85′ Αραμπατζής)

 

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Κεραυνός Κερατέας και Γλυκά Νερά.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άλλαξαν, με την Κερατέα να μπαίνει πιο δυνατά και να ανοίγει το σκορ, μόλις στο 49′ μετά από όμορφο σούτ του νεαρού Μαγγανά! Το γκολ αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους και θα μπορούσαν να χάσουν κάθε… ελπίδα για το παιχνίδι, όταν ο Μαγγανάς δεν έστελνε την μπάλα άουτ σε ψηλοκρεμαστό σουτ. Από το 60′ και μετά η ομάδα του Αλβέρτου Παπαδάκη πήρε μέτρα στο γήπεδο, πίεσε τον κεραυνό και στο 69′ κέρδισε πέναλτι, που μετέτρεψε σε γκολ ο Αλεξίου φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια.

Διακριθέντες για την Κερατέα οι Νταης, Μουσαράι ακι Μαγγανάς.

Ξεχώρισαν οι Αλεξίου και Κλωνάρης για τα Γλυκά Νερά. 

Διαιτητές: Φωστέρης, Ρούντος, Σπίθας.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντάρας, Φραγκής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Βαγγέλι, Μπρότσι (Γκούτσε 46′), Κοτίτσας (Λιούμης 79′), Μαγγανάς (Στεργίου 63′), Μουσαράϊ, Νταης.

ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ ΑΟ: ΚαταχανάκηςΡέκα (Λαναράς 60′), Συμβουλίδης.\, Βατίστας, Τζάνη, Βάρδας, Γάσπαρης, Κλωνάρης, Γεώργακας (Γιαννούλης 68′), Αλεξίου, Νάνος (Κουφοκώστας 89′).

Related posts

O Άρης Τσαγδής στη Δόξα Κορωπίου

admin

ΕΠΣΑΝΑ: Προκήρυξη Projunior

Ρένος Γιαμπουράς

ΕΠΣΑΝΑ: Οι διαιτητές και οι παρατηρητές του ερχόμενου σαββατοκύριακου (30-31/3)

Nάσος Φακίδης