free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Κάθε τρίποντο έχει την αξία του λένε στον Κεραμεικό

Μια ανάσα από την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ βρίσκεται ο Κεραμεικός μετά και την εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τα Ταταύλα.

Παρόλα αυτά στις τάξεις του Κεραμεικού έχει μπει απαγορευτικό σε ότι έχει να κάνει με τον εφησυχασμό αφού θεωρούν ότι θα είναι ντέρμπι τα τρία ματς που απομένουν για να λήξει το πρωτάθλημα. Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του επιτυχημένου τεχνικού του Κεραμεικού Μανώλη Θεμέλη ο οποίος τόνισε: “Σαφέστατα κρατάμε τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς με τα Ταταύλα αφού κάθε τρίποντο έχει την σημασία του. Τίποτα όμως δεν τελείωσε ακόμα αφού όλα τα ματς είναι ντέρμπι. Δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες μου οι οποίοι πρέπει να παραμείνουν σε εγρήγορση. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος πάντως από την ηρωική προσπάθεια των παικτών μου και η φιλοσοφία μας είναι ότι βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά”.

Ο αρχηγός του Κεραμεικού Άκης Μακρυπούλιας δήλωσε: “Πήραμε ένα ακόμα τρίποντο που μας οδηγεί ακόμα πιο κοντά στον στόχο μας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό μέχρι το τέλος”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

Ο Ιπποκράτης στο φινάλε 1-0 τον Φοίνικα Καλλιθέας

Abola Team 3

ΑΕ Περιστερίου-ΑΕ Ιλίου 2-0

Abola Team 3

Καπράλος: «Κομβικά τα τρία επόμενα παιχνίδια»

Kώστας Παλαιολόγος