free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Μια γροθιά για τον τίτλο!»

 

Το δικό τους μήνυμα ενόψει της μάχης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από πλευράς Οδηγήτριας έδωσαν οι Βασίλης Χατζάκης και Βασίλης Δημόπουλος.

 

 

 

Ακόμη πιο κοντά στην εκπλήρωση του στόχου κατάκτησης της κορυφής του πρώτου συναρπαστικού ομίλου της Α’ Κταηγορίας βρέθηκε η Οδηγήτρια.

Οι «ερυθρόλευκοι» με την δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική τους νίκη επί του Ατρομήτου Πειραιά με 1-0, εκμεταλλεύθηκαν την απώλεια βαθμών του ανταγωνιστή τους ΑΟ Καραβά που έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Ερμή Κορυδαλλού, με άμεση συνέπεια να ανοίξουν την μεταξύ τους διαφορά στους τρεις πόντους κι ενώ απομένουν δύο μόλις «στροφές» για την ολοκλήρωση του φετινού «μαραθωνίου»

Οι Βασίλης Χατζάκης και Βασίλης Δημόπουλος ανήκουν στην κατηγορία των πολύ σημαντικών στελεχών της πρωταγωνιστικής παρουσία της Οδηγήτριας όλα αυτά τα χρόνια και σαφέστατα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από παραστάσεις πρωταθλητισμού.

Ο μεν Χατζάκης αναφερόμενος τόσο στην νίκη επί του Ατρομήτου Πειριαά, όσο και για την καθοριστική τελική ευθεία τόνισε στο «Abola.gr» τα εξής:

«Πετύχαμε μία δύσκολη, όσο ιδιαίτερα σημαντική νίκη επί μιας δυσκολοκατάβλητης ομάδας όπως είναι ο Ατρόμητος Πειραιά, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση ενόψει των δύο επόμενω πολύ καθοριστικών αγώνων που μας περιμένουν απέναντι σε Μαύρο Αετό-Ολυμπιάδα και Ερμή Κορυδαλλού. Δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών να φτάσουμε τον δείκτη του σκορ σε πολύ υψηλότερα επίπεδα, ωστόσο, αυτό που μετράει πλέον, είναι η νίκη.

 Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να σημειώσω, ότι η διαφορά των τριών πόντων που έχουμε αποκτήσει σπό τον Καραβά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μας εφησυχάζει, δεδομένου ότι και τα δύο επόμενα ματς που μας περιμένουν, συγκεντρώνουν αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

Τώρα αντιλαμβανόμαστε  πόσο πολύ μας πλήγωσε η εντός έδρας ήττα από την Κύπρο Κορυδαλλού, αφού εάν είχαμε κρατήσει το υπέρ μας σκορ, τώρα ουσιαστικά θα είχαμε «καθαρίσει» την πρωτιά.

Πάμε ενωμένοι σαν μία γροθιά να παλέψουμε για την επίτευξη του στόχου που έχουμε θέσει»

Από την πλευρά του ο Βασίλης Δημόπουλος φρόντισε να σταθεί στην αξία της νίκης επί του Ατρομήτου Πειραιά:

«Ήταν πολύ σημαντική η νίκη που πήραμε απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά. Κερδίσαμε δύσκολα μία ομάδα, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική απέσπασε πόντο από τον ΑΟ Καραβά και προχωράμε. Είναι στο χέρι μας να αξιοποιήσουμε το βαθμολογικό πλεονέκτημα που έχουμε αποκτήσει και να κυνηγήσουμε δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν με Μαύρο Αετό–Ολυμπιάδα και Ερμή Κορυδαλλού. Σαφέστατα το έργο μα δεν θα είναι εύκολο, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουμε δύο πολύ ποιοτικές ομάδες, οι οποίες από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου στόχευαν πολύ ψηλά. Το κλίμα είναι εξαιρειτκό και το ενθαρρυντικό είναι ότι εμείς ορίζουμε την τύχη μας».

 

 

 

 

 

Related posts

Παραμένει στο «-4» ο Καραβάς

Nάσος Φακίδης

«Τεσσάρα» ο Καραβάς

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού: Απέκτησε Στέλιο Μουστάκα

Abola Newsroom