free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πράσινος: «Στο χέρι μας η διεκδίκηση της ανόδου»

 

Στους τομείς, που έχουν οδηγήσει τους Νέους Δραπετσώνας στην εκπληκτική πορεία του δευτέρου γύρου, αναφέρθηκε ο τεχνικός των «οράνιε» Μανώλης Πράσινος.

 

 

Την εκπληκτική πορεία των τελευταίων αγωνιστικών στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας  της ΕΠΣ Πειραιά συνέχισαν απτόητοι οι Νέοι Δραπετσώνας με την σπουδαία τους νίκη επι της ΑΕ Νεάπολης με 3-2.

Μία επιτυχία, η οποία κατακτήθηκε με επική ανατροπή στο δεύτερο μέρος, με τους «οράνιε» να επιδεικνύουν τεράστια ψυχικά αποθέματα και να μετατρέπουν το 1-2 του 55ου λεπτού σε νίκη με 3-2 στο φινάλε και σηματοδότησε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη.

Ο τεχνικός του συλλόγου Μανώλης Πράσινος με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Abola.gr» στάθηκε στις πτυχές της εξαιρετικής πορείας, δίνοντας το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας:

«Κάναμε ένα πολύ καλό ντεμαράζ τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, όπου έχουμε πετύχει ισάριθμες νίκες, οι οποίες έχουν εκτοξεύσει στα ύψη την αυτοπεποίθησή μας. Η ομάδα μας δείχνει χαρακτήρα και αυτό φαίνεται από τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια. Είναι στο χέρι αμς πλέον να διεκδικήσουμε με αξιώσεις την παρουσία μας στα πλέι – οφ ανόδου» ήταν το ξεκάθαρο σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των Νέων Δραπετσώνας, για να προσθέσει:

«Η προσοχή μας επικεντρώνετια στην όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για τα επόμενα δύο παιχνίδια που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με Αναγέννηση Μοσχάτου κι Αστέρα Νικαίας, τα οποία έχου αποκτήσει χαρακτήρα τελικού. Από την πλευρά μας είμαστε διατεθειμένοι  να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας μέχρι τέλους. Πάμε χωρίς άγχος και όσο ψηλότερα φθάσουμε, θα είναι κέρδος»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Άρης Χανιώτης: «Βάζουμε τις βάσεις για την άνοδο»

Kώστας Παλαιολόγος

«Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ποδαρικό» με «τριάρα» για το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος