free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σκλάβος: «Δεν σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων»

 

Την απογοήτευσή του για την ήττα από την Δόξα Πειραιά και την εμφάνιση των παικτών του εξέφρασε ο τεχνικός του ΑΟΑΔ Μπάμπης Σκλάβος.

 

 

 

Η ήττα που γνώρισε ο ΑΟΑΔ από την Δόξα Πειραιά με 1-0 σκόρπισε τον προβληματισμό όλων στην ιστορική ομάδα, αφού δυσκόλεψε πλέον υπερβολικά το έργο της για παραμονή στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Πειραιά.

Ενδεικτικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο «στρατόπεδο» του ΑΟ Αγίου Δημητρίου, είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μπάμπη Σκλάβου στο «Abola.gr»; Ο έμπειρος τεχνικός εστίασε στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των απαιτήσεων μίας τόσο σημαντικής αναμέτρησης:

«Δυστυχώς, απέναντι στην Δόξα Πειραιά δεν σταθήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων, για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, με άμεση συνέπεια να γνωρίσουμε την ήττα, η οποία μας κράτησε κάτω από την διαχωριστική ζώνη του υποβιβασμού. Η νίκη της αντιπάλου είναι αποόλυτα δίκαιη, αφού ήταν η καλύτερη ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ήξερε τί ήθελε και κυρίως πώς να το πάρει » ήταν το αρχικό σχόλιο του Μπάμπη Σκλάβου, για να προσθέσει:

«Το διάστημα που ακολουθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άρη Αμφιάλης, που είναι τελικός για εμάς. Είναι στο χέρι των παικτών μου να αποδείξουν ότι αξίζουν την παραμονή και να πετύχουν το πιο αποφασιστικό τους βήμα για την είαοδό μας στα πλέι – άουτ».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

«Εξάσφαιρος» ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Παραμένει αήττητη η ΑΕ Μοσχάτου

Nάσος Φακίδης

Πανέτοιμο για Ήφαιστο το Κερατσίνι

Kώστας Παλαιολόγος