free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Ταυτισμένο με την ιστορία του συλλόγου!»

 

 

Την αποκλειστικότητα χρήσης του «Παναγιώτης Σαλπέας» από την δική της ομάδα και μόνο, ζήτησε από την Δημοτική Αρχή η διοίκηση του Κερατσινίου.

 

 

 

Ξεκάθαρη θέση στο τεράστιο θέμα, που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα αναφορικά με το μείζον ζήτημα εκμετάλλευσης του γηπέδου «Παναγιώτης Σαλπέας» πήρε η διοίκηση του Κερατσινίου.

Οι ιθύνοντες των ροσονέρι» με ανακοίνωση που εξέδωσαν την Μεγάλη Δευτέρα (10/4), φρόντισαν να ενημερώσουν την Δημοτική Αρχή ότι η χρησιμοποίηση του γηπέδου θα γίνεται αποκλειστικά από την δική τους ομάδα. 

Πόσο μάλλον για ένα γήπεδο, το οποίο ταυτίζεται με την ιστορία του σωματείου.

 

Αναλυτικά:

«To Δημοτικό Γήπεδο του Κερατσινίου “Π.ΣΑΛΠΕΑΣ” είναι ταυτισμένο με την ιστορία του Κερατσινιώτικου ποδοσφαίρου και με την ομάδα μας ΑΠΟ Κερατσίνι αφού διαχρονικά αποτελεί σταθερή και αδιαμφισβήτητη έδρα του.

 

Είναι φυσικό λοιπόν, εξαιρουμένων των όποιων κατά καιρούς Δημοτικών Αρχών, η κατάσταση αυτού του γηπέδου, περισσότερο απο οποιονδήποτε άλλο να ενδιαφέρει εμάς και την ομάδα μας.

Εμάς, που οι παλαιότεροι τουλάχιστον τα τελευταία χρόνια, ζητούσαμε την ανακατασκευή του,αφού κυρίως λόγω πλημμελούς συντηρήσεως του, είχε καταντήσει απο στολίδι σε μία επικίνδυνη και ντροπιαστική παγίδα.

Ε ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΓΙΝΕ

Εξασφαλίζοντας τα απαιτοπυμενα κονδύλια , ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο,κράτησαν τον λόγο τους και ο Εργολάβος που ανέλαβε τις εργασίες, παρέδωσε στους προβλεπόμενους χρόνους, ένα άριστα εκτελεσμένο έργο, ένα “ποδοσφαιρικό” χαλί.

Εξίσου σημαντικό όμως είναι και το γεγονός ότι με την παράδοση του έργου ταυτόχρονα ανακοινώθηκε και η ανάθεση της συντηρησής του σε εξειδικευμένο για το σκοπό αυτό προσωπικό. Ολα τα άλλα που ακούγονται και που τεχνηέντως διαρρέουν κάποιοι είναι απολύτως εκ του πονηρού.

Παρακολουθώντας, όλο αυτό τον καιρό την εκτέλεση του έργου και ευθύς μόλις μαπς παραδόθη προς χρήση το γήπεδο,το Δ.Σ του ΑΠΟ Κερατσίνι, είχε αποφασίσει με παρεμβάσεις αλλά και ανακοίνωση του να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στον Δήμαρχο,Κύριο Χρήστο Βρεττάκο.

Η σταθερή άποψη του Δημάρχου, ότι δεν έκανε τίποτα παραπάνω από ότι όφειλε να κάνει,με την ταπεινότητα του να μας ζητά να μην προβούμε σε καμία δημόσια ευχαριστία που να τον αφορά και σεβόμενοι την επιθυμία του αυτή, ήταν ο μόνος λόγος που δεν βγάλαμε τότε ανακοίνωση.

Σήμερα όμως που κάποιοι επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά τον χαρακτήρα τους , διαδίδουν, για τους δικούς τους λόγους, διάφορα ψεύδη και ανοησίες για την κατάσταση του γηπέδου, είμαστε αναγκασμένοι να επανορθώσουμε.

Εκφράζουμε λοιπόν, την ευαρέσκεια μας στο πρόσωπο του Δημάρχου και ευχαριστούμε δημόσια αυτόν και το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο για το έργο όσο και για την πρόβλεψη της συντήρησης του.

Κύριε Δήμαρχε, όπως κάναμε ως διοίκηση του ΑΠΟ Κερατσίνι στην κατ’ιδίαν συνάντηση μας ,δεσμευόμαστε πλέον και δημόσια ότι η χρήση του γηπεδου απο την ομάδα μας θα γίνεται αποκλειστικά όπως ορίζεται από τους προβλεπόμενους κανόνες και τις τεχνικές οδηγίες για τη συντήρηση τέτοιων έργων ».

 

Related posts

Αγγελάκης: «Σπουδαίο επίτευγμα η συμμετοχή στον τελικό»

Kώστας Παλαιολόγος

«Εξάσφαιρο» το Κερατσίνι!

Kώστας Παλαιολόγος

«Λευκή» ισοπαλία στη Νίκαια

Nάσος Φακίδης