free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ABOLA PLUS

Η Υ.Α.Β.Ε Κυπελλούχος Αστυνομίας Ν.Αττικής, νίκησε 2-1 το ΑΤ Βουλιαγμένης

Στον 20ο τελικό κυπέλλου ποδοσφαίρου Αστυνομίας Ν.Αττικής η ΥΑΒΕ (Υπηρεσίας Ασφάλειας Βουλής των Ελλήνων) αναδείχθηκε κυπελλούχος αφού μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε στο γήπεδο Καλλιθέας(Ελ Πάσο)στην παράταση του ΑΤ Βουλιαγμένης με 2-1. Ο κανονικός αγώνας βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 1-1.

Προηγήθηκε η ΥΑΒΕ στο 18’ με κεφαλιά του Χαραλάμπους ύστερα από σέντρα του Τζανέτου 0-1. Το ΑΤΒ έφερε το μάτς στα ίσια στο 25’ με τον ίδιο τρόπο. Ο Σκούρας έβγαλε την σέντρα και ο Τσίκος με κεφαλιά 1-1. Στο 114’ ο Παπανδρέου έβγαλε την σέντρα και ο Φέκας με προβολή πέτυχε το 1-2.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Το ΑΤΒ στο 17’ με τον Μπιτσάνη και η ΥΑΒΕ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τζανέτο.

Τον αγώνα διαιτήτευσε άψογα ο Χ-Δ Μανούρας(Τρικάλων). Βοηθοί: Γεώργιος Κουντουρέλλης(Αθήνας)-Παναγιώτης Γκολές(Πειραιά). 4ος Αλέξανδρος Καρράς(Αν.Αττικής).

ΑΤ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ(προπονητής Νίκος Δημητρόπουλος): Ούσιος, Βάτσιος, Μελάς, Τσίκος, Σκούρας, Πάνου, Κιλίας, Σαμαράς, Βαφειάδης, Μπιτσάνης, Κουτής.

Αγωνίστηκαν και οι: Μαγγίζης, Σφακιανάκης, Γκιόλας, Παρασκευόπουλος, Γιοβανόπουλος,Γιαννουγλίδης, Τσιβίκης.

ΥΑΒΕ(προπονητής Γιώργος Δημητρόπουλος): Τικταπανίδης, Κόκκαλης, Μητροφάνης, Κόθρας, Βουρνάζος, Ασλανίδης, Παπανδρέου,Τσίτσαρης, Χαραλάμπους, Τζανέτος, Γεωργόπουλος.

Αγωνίστηκαν και οι: Χαλκιάς, Μπαξεβάνης, Ασημακόπουλος, Φέκας, Γαβριήλ, Γκοτζαμάνης, Ζήσης, Λεπίτκας.

Εκτός αποστολής ήταν οι: Καπακτσόγλου, Ταμπάκης, Γραμματικόπουλος, Βαρσάμης, Αγγος.

 

 Στο φινάλε του αγώνα δόθηκε το κύπελλο στους νικητές και ηττημένους καθώς και μετάλια στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Το κύπελλο στο ΑΤ Βουλιαγμένης έδωσε στον αρχηγό και τερματοφύλακα Ούσιο Σταύρο ο Α/Υ Σταύρος Δούκας Αστυνομικός υποδιευθυντής ΑΤ Βουλιαγμένης.

Αναμνηστικές πλακέτες δόθηκαν στους διαιτητές του αγώνα ενώ πλακέτες δόθηκαν από την Α.Ε.Α.Ε στον εκπαιδευτικό όμιλο και καθηγητή Σοφοκλή Ξυδή και στον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων ομίλου Ξυνή Αντώνη Γλύκα. Ο τελευταίος έδωσε κύπελλο στην ομάδα της Α.Ε.Α.Ε.

Στις εξέδρες του γηπέδου Καλλιθέας- του “Έλ Πάσο” βρέθηκε και ο σουπερλιγκάτος διαιτητής στην Δυτική Αττική Αριστείδης Βάτσιος. Απο σούπερ λίγκα ήταν οι βοηθοί Κουρέντας διεθνής & Ζησιμόπουλος και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Δημήτρης Τζαφόλιας.  Αρκετοί αστυνομικοί σαν φίλαθλοι και αξιωματικοί.

Με τα χρώματα της ΥΑΒΕ αγωνίστηκε και ο αμυντικός του Βύζαντα Μεγάρων Πέτρος Βουρνάζος.

Το παρόν έδωσε και ο Λυμπέρης Αγγελόπουλος της ομάδος του Αερολιμένα.

Related posts

Ευρωβόλεϊ: 3-1 από τη Πορτογαλία και τώρα ελπίζει μόνο σε θαύμα!

Abola Newsroom

Τζόκοβιτς ο “Μέγας” !!!

Abola Newsroom

«Χρυσοί» στη Γαλλία Χρήστου και Εγγλεζάκης!

Abola Newsroom