free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανένα!»

 

Την εν γένει φιλοσοφία που διέπει τη Λυκόβρυση, ανέλυσε ο τεχνικός του συλλόγου Κώστας Ιωάννου.

  

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Λυκόβρυση! 

Οι «κυανοκίτρινοι» αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, «απέδρασαν» με 0-2 και από την δύσκολη έδρα της Ανθούπολης, γεγονός, το οποίο τους επέτρεψε να αναρριχηθούν στην ιδιαίτερα τιμητική τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 49 πόντους και να αντιμετωπίζουν την κρίσιμη τελική ευθεία του «μαραθωνίου» με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία. 

Ο αρχιτέκτονας της αξιομνημόνευτης φετινής πορείας του συλλόγου Κώστας Ιωάννου, μιλώντας στο «Abola.gr» στάθηκε στην ανάγκη οι παίκτες του να συνεχίσουν με την ίδια θέληση να παλεύουν όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος: 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την όλη παρουσία και την διάθεση των ποδοσφαιριστών μου σε ακόμη ένα παιχνίδι. Φύγαμε νικητές από μία πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μία πολύ δυνατή κι αξιόλογη ομάδα. Ξεκάθαρος στόχος μας από εδώ και στο εξής, είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο πνεύμα και να αντιμετωπίσουμε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του ομίλου μας με την ίδια σοβαρότητα και συγκέντρωση» ήταν η αρχική τοποθέτηση του έμπειρου τεχνικού της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει: 

«Δεν πρόκειται να χαριστούμε σε κανένα. Σ’ όλα τα παιχνίδια, που έχουμε δώσει, προσπαθούμε για το καλύτερο και το ίδιο θα πράξουμε στην συνέχεια, αφού αποσκοπούμε στην όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία, αλλά παράλληλα να μην δώσουμε λαβές για σχόλια σε κανέναν»

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Να δώσουμε συνέχεια στην νίκη επί της Δάφνης»

Kώστας Παλαιολόγος

Η ΕΠΣΑ πήρε πρόσθετα μέτρα για τον κορονοϊό

Abola Team

Καλαϊτζίδης: «Πάμε γι’ άλλα…»

Kώστας Παλαιολόγος