free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Δεν μας δόθηκαν δύο καραμπινάτα πέναλτι…»

Οικτρά παράπονα από την διαιτησία του Γιώργου Σταυρόπουλου στην αναμέτρηση με την Τερψιθέα εξέφρασε ο προπονητής του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

«Βράζουν» στο Καλαμάκι με τη διαιτησία του Γιώργου Σταυρόπουλου στην σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Τερψιθέα.

Στο συγκρότημα των νοτίων προαστίων είναι κυρίαρχη η άποψη ότι ο εν λόγω ρέφερι με τις προκλητικές του αποφάσεις τους εξώθησε στην εντός έδρας ήττα με 1-0, η οποία τους καθιστά πλέον εξαιρετικά δύσκολη την προσπάθειά τους για την αποφυγή του υποβιβασμού στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Νίκου Μανωλά στο «Αbola.gr»: «Έχουμε πάρα πολλά παράπονα από τον τρόπο με τον οποίο μας αντιμετώπισε ο διαιτητής Σταυρόπουλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Δεν μα δόθηκαν δύο καραμπινάτα πέναλτι σε ανατροπές των Καφετζή και Γιοβανόπουλου κι ενώ οι δύο παίκτες μας ήταν έτοιμοι να σκοράρουν» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Καλαμακίου, για να προσθέσει:

«Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, θεωρώ ότι το αποτέλεσμα αδικεί κατάφωρα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πραγματοποιήσαμε την καλύτερη φετινή αμς εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα, η οποία διεκδικεί την άνοδό της. Εάν ερχόταν κάποιος στο γήπεδο και δεν γνώριζε την βαθμολογική κατάσταση των δύο αντιπάλων, δεν θα πίστευε αυτό που συμβαίνει τώρα. Ξέχωρα από τις δύο περιπτώσεις πέναλτι, που δεν μα καταλογίστηκαν, χάσαμε πληθώρα ευκαιριών , ενώ είχαμε και δοκάρι. Αντίθετα, δεχθήκαμε ένα γκολ το οποίο ξεκίνησε από δική μας προσπάθεια να φύγουμε στην κόντρα. Τώρα έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς, όπου θα επιχειρήσουμε να πετύχουμε το απόλυτο, ώστε να διατηρήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για την παραμονή»

 

 

 

Related posts

Διπλό ανόδου-Νίκη τίτλου για το Καματερό

Γιάννης Μελίτας

Τα «βρόντηξε» ο Μίτροβιτς!

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Νίκη που μας φέρνει πιο κοντά στο στόχο»

Kώστας Παλαιολόγος