free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ

Νίκες για τους παλαίμαχους του Ακράτητου και του Αστέρα Μαγούλας

Στο γήπεδο Νέας Περάμου οι Παλαίμαχοι του Ακράτητου επικράτησαν των ομολόγων τους με 5-4 ύστερα από ένα συναρπαστικό μάτς.

Τα τέρματα για τους πράσινους σημείωσαν οι: ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΧΕΙΡΑΚΗΣ, 2 ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ 2. Για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων οι: ΤΖΙΒΛΕΡΗΣ 2, ΚΟΥΡΣΟΣ, ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ.

Η ομάδα παλαιμάχων της Νέας Περάμου έχασε πέναλτι που κτύπησε ο Κούρσος και απέκρουσε ο γκολκίπερ του Ακράτητου.

Διαιτητής ήταν ο Βαγγέλης Δημόπουλος Γιατρός του αγώνα ο κ. Πέγκος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ( προπονητής Μπάμπης Αγγελάκης): ΚΥΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΖΟΥΠΑΝΟΣ, ΜΠΑΜΠΑΝΗΣ, ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΗΣ, ΓΡΙΒΑΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΚΟΥΡΣΟΣ, ΔΡΙΖΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ, ΤΖΙΒΛΕΡΗΣ .

Αγωνίστηκαν και οι: ΚΡΥΑΔΑΣ ΦΙΛΗΣ, ΚΡΥΑΔΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΧΑΤΖΗΣ, ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΥ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ Α. ΛΙΟΣΙΩΝ: ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ [ΘΕΙΑΚΟΥΛΗΣ].ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ, ΤΑΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΙΚΡΟΣ, ,ΤΣΑΝΤΗΣ, ΓΚΟΥΜΑΣ, ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΧΕΙΡΑΚΗΣ, ΓΚΟΥΒΡΑΣ, ΛΑΓΟΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΓΙΑΤΖΗΣ, ΣΚΑΡΛΑΤΟΣ.

Εξάλλου, σε αναβληθέντα αγώνα κυπέλλου της Ένωσης Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Πειραιώς-Δυτικής Αττικής οι Παλαίμαχοι του Αστέρας Μαγούλας επικράτησαν στο γήπεδο Γιώργος Ρουμελιώτης της αντίστοιχης Δραπετσώνας με 5-0.

Έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μαυροειδή, που έκανε χατ- τρικ, δεν άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα την υποψία για το ποιός θα είναι ο νικητής. Πολύ δυνατά ξεκίνησε το ματς ο Αστέρας,και προηγήθηκε με τον Μαυροειδή,μετά από σέντρα πάρε βάλε του Μωραΐτη. Η Δραπετσώνα αντέδρασε και έχασε δυο κλασσικές ευκαιρίες σε κενό τέρμα για να ισοφαρίσει. Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση του Αστέρα, οι ρόλοι αντιστράφηκαν, και ο Μωραΐτης έκανε το 2-0 μετά απο σέντρα του Μαυροειδή. Συνέχισε το ίδιο δυνατά ο Αστέρας χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει άλλο γκολ, και με αυτό το σκορ έκλεισε το Α’μέρος.

Στο ίδιο τέμπο και το Β’ μέρος με τον Αστέρα κυρίαρχο και αφού έκανε το 3-0 με τον Μαυροειδή, ο Καλιώρας με σουτ έξω από την περιοχη ανέβασε το σκορ στο 4-0….Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Μαυροειδής έκανε το τελικό 5-0.

Διαιτητής ο Μουτιάκας. Βοηθοί: Κόρμπης Αν, και Κόρμπης Α.

Γιατρός του αγωνα η κ. Κωνσταντάκου.

ΑΣΤΈΡΑΣ ΜΑΓΟΎΛΑΣ: Φωτιάδης, Ταμπακάκης, Καλογήρου, Παπαδόπουλος, Χατζηδάκης, Στραιτούρης, Οικονόμου, Τιπτιρής Μωραΐτης, Μαυροειδής ,Μπαριάμογλου.

Αγωνίστηκαν και οι…..Χατζησίμος, Ζιώγας, Καλιώρας.

 

Related posts

Γλυκά Νερά και UNICEF ένωσαν τις δυνάμεις τους για ιερό σκοπό!

Ρένος Γιαμπουράς

Την Τετάρτη 27/6 η μεγάλη φιέστα της ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ F.C. ATHENS στο γήπεδο Ορυζομύλων

Abola Team 3

Δέκα γκολ και σούπερ θέαμα στο παιχνίδι Παλαίμαχοι Αιγάλεω-ΔΕΗ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Abola Team 3