free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Έκανε … πλάκα το Κερατσίνι!

Με το εντυπωσιακό 5-0 το Κερατσίνι ξεπέρασε εκτός έδρας το εμπόδιο του ΑΟ Σύρου και προκρίθηκε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

 

 

Επίδειξη ισχύος πραγματοποίησε το Κερατσίνι στην εκτός έδρας αναμέτρησή του με τον ΑΟ Σύρου, τον οποίο συνέτριψε με 5-0 και ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών «τσεκάροντας» το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και μόλις στο 7’ ευτύχησαν να  προηγηθούν με τον Άγγελο Ψυχογιό, που εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα του Μουράι προς τον Βαμβακούρη και με πλασέ έγραψε το 0-1. Το Κερατσίνι ζευγάρωσε τα τέρματά του στο 23’ όταν ύστερα από σέντρα του Σφυρογιαννάκη , ο Μαναριώτης με κεφαλιά έγραψε το 0-2. 

Στο 40’ χάθηκε σπουδαία ευκαιρία για τους Κυπελλούχους Πειραιά, όταν ο Βαμβακούρης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μαναριώτη, για να έρθει στο 43΄ο Γιώργος Σφυρογιαννάκης με κινηματογραφικό σουτ από 40 μέτρα να γράψει το 0-3! 

Το Κερατσίνι μπήκε το ίδιο ζωντανά και στην επανάληψη, αφού στο 48’ δεν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μαναριώτη. 

 Στο 64’ ο Κουρκούτης από ασίστ του Νταουτάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στα επίπεδα του 0-4, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κιάφα στο 82’ με όμορφη ατομική προσπάθεια. 

Εύκολο έργο είχε ο ρέφερι Χαλδαίος 

ΑΟ Σύρου Βαμβακούρης, Ρούσσος κ. (λ.τ. Αργύρος), Κατσούλης, Μαραγκός, Μουράι, Μανουδάκης, Κώτσης (65΄ Φωτεινιάς Α.), Ντιαϊέ, Λούσσας, Ραμπαβίλας, Μίρτσα (55΄ Χούρος).

ΑΠΟ Κερατσίνι Μπότος, Σφυρογιαννάκης, Νταουτάι (77΄ Κιαφα), Μπατής, Βάττης, Διάκος, Ψυγογιός, Γκιάτας (68΄ Φούντας), Μαναριώτης (71΄ Χουνδρουδάκης), Τουρνάς, Κουρκούτης.

 

Related posts

Και επίσημα κεκλεισμένων όλοι οι αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων

abola10

Αναβολές από την ΟΥΕΦΑ

abola10

Λούβαρης: «Η μείωση του κόστους διαιτησίας θα φέρει εβδομαδιαία Rapid test»

Γιώργος Ανανίδας