free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΟ

Πρόκριση στην παράταση τα Σούρμενα, με 4-3 απέναντι στον Διαγόρα

Ασυγκράτητα οδεύουν τα Σούρμενα προς την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Αυτή τη φορά το συγκρότημα του Γιάννη Μητρούση παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών με 4-3 στην παράταση στο εκτός έδρας ματς με τον πανίσχυρο στο “σπίτι” του Διαγόρα.

Οι ‘ροσσονέρι’ παρότι αντιμετώπισαν μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που είχε δεχθεί μόλις ένα γκολ όλη τη σεζόν, τα πήγαν εξαιρετικά πετυχαίνοντας ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 9′ με τον Μαρίνου να κάνει τη σέντρα και τον Λύρο να μπλοκάρει με δυσκολία. Στο 11′ τα Σούρμενα απάντησαν με την κεφαλιά του Καζαντζή να διώχνει σωτήρια ο Κεφαλάς. Στο 14′ ο Δημογιάννης εκτέλεσε το απευθείας φάουλ η μπάλα όμως πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κεφαλά. Η πρώτη μεγάλη φάση για το Διαγόρα χάθηκε στο 32′, ο Αντώνης Αθανασίου με κάθετη πάσα βρήκε τον Γεωργαλλή που γύρισε ωραία στο Μαθιό όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ. Στο 38′ οι φιλοξενούμενοι με τη σειρά τους απείλησαν όταν ο Θυμιανός βρήκε τον Δημογιάννη ο οποίος έκανε το πλασέ για να αποκρούσει ο Κεφαλάς.Στο 44′ ο Διαγόρας άνοιξε το σκορ σε κρίσιμο σημείο, όταν ο Αντώνης Αθανασιου σέντραρε η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στο Γεωργαλλή και ο τελευταίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.Στην επανάληψη η ομάδα των Σουρμένων μπήκε αποφασισμένη και στο 55 ισοφάρισε με τον Πρέκα ο οποίος με εξαιρετικό δεξί σουτ έκανε το 1-1.

Λίγο αργότερα ο διαιτητής υπέδεξε χέρι εντός περιοχής των Σουρμένων (πάνω στο Μπουγιούκο) με τον Αντώνη Αθανασίου να κάνει το 2-1. Στο 76′ ο Αντώνης Αθανασίου βρήκε τον Μαρίνου που βγήκε τετ α τετ εμ το Λύρο όμως ο έμπειρος πορτιέρο έδιωξε.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Διαγόρας είχε την ευκαιρία να… κλειδώσει το ματς όμως δεν το έκανε όταν ο Γεωργαλλής έκανε τη κούρσα και βρέθηκε σε σημείο βολής όμως σούταρε άστοχα. Έτσι στο 90+5 οι φιλοξενούμενοι έφτασαν την ισοφάριση με τρομερή κεφαλιά του Καζαντζή μετά από σέντρα του Θεοδώρου .

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση εκεί που τα Σούρμενα πήραν το προβάδισμα με σουτ του Δημογιάννη στο 102′, με τους νησιώτες να ισοφαρίζουν στο 110′ με τον Τσάγκαρη μετά από ωραία ενέργεια.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Χατζηαπαναγιώτη λίγο πριν τη λήξη διαμόρφωσαν το τελικό 3-4 πανηγυρίζοντας μια σπουδαία πρόκριση.

Διαγόρας (Ανδρέας Σταύρου): Κεφάλας, Χειμωνέττος, Αθανασίου Π, Παπαδημήτρης, Πομπού, Χατζηκοσμάς (63′ Τσάγκαρης), Αθανασίου Α, Μαρίνου, Μαθιός (86′ Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Πεταυράκης

Α.Ο Σουρμένων (Γιάννης Μητρούσης):Λύρος, Μετλίου (95′ Ζιώγας), Τσακίρης, Ακριτιδης, Μπουγιούκος, Θυμιανός (77′ Χατζηπαναγιώτης), Μανωλιάδης , Παιδάκης (46′ Θεοδώρου), Καζαντζής, Δημογιάννης, Πρέκας

Related posts

Πρόστιμο 8.500 ευρώ στον ΟΦΗ

Ρένος Γιαμπουράς

Οριστικά στη Β’ Εθνική έπεσε ο Ηρακλής!

Abola Team 2

Νέες περιπτώσεις ελευθερίας Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών – Με 5ετία αν είναι από 25 και πάνω

Abola Team 3