free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καββαδίας: «Δείξαμε ότι έχουμε βάθος επιλογών»

 

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα του Γκυζιακού παρουσιάζεται ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Άκρως ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα, που άφησε η ανανεωμένη ομάδα του Γκυζιακού από την εμφάνισή της και το ευρύ της σκορ επί του Αίαντα Αθηνών με 6-0, με την οποία ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν τον εεορτασμό του Πάσχα. Ένα αποτέλεσμα, που σηματοδότησε την φυσική συνέχεια μιας άκρως επιτυχημένης πορείας, η οποία οδηγεί εκ του ασφαλούς την ιδιαίτερα φιλόδοξη φέτος ομάδα της  Κυψέλης προς την επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΑ.

Σαφέστατα, η διαφορά δυναμικότητας που χώριζε τους δύο αντιπάλους δεν αφήνει σχόλια για σοβαρή κριτική, ωστόσο, τα μηνύματα, που άφησαν οι πολλοί νεαροί παίκτες, που προέρχονται από τις ακαδημίες, είναι εξόχως ενθαρρυντικά για τον προπονητή Νίκο Γεωργακάκο και τους άμεσους συνεργάτες του.

Οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές:

«Σ’ ένα παιχνίδι, όπως αυτό κόντρα στον Αίαντα Αθηνών, αποδείξαμε ότι διαθέτουμε πληθώρα εναλλακτικών λύσεων. Οι παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες μας έδειξαν πολύ καλά δείγματα γραφής, και απέδειξαν ότι διαθέτουν όλο το ταλέντο, ώστε στην συνέχεια να αποκομίσουν κι άλλες εμπειρίες και να αναδείξουν την ποιότητά τους Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα μας πλέον έχει αποκτήσει τον απαιτούμενο ρυθμό και το ζητούμενο είναι να συνεχίσει να επιδεικνύει το ίδιο πρόσωπο  μετά την πάραοδο των εορτών. Μας περιμένει ένα παιχνίδι με την Άμιλλα Περιστερίου, το οποίο θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε πάση θυσία, ώστε  να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την άνοδό μας, για να παμε στην συνέχεια να κοντραριστούμε με την Αναγέννηση Πετρούπολης σ’ ένα ματς, που θα κρίνει ουσιαστικά τον τίτλο του πρωταθλητή».

 

Related posts

ΕΠΣΑ: Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Σαββάτου (25/11)

Abola Team

ΠΟΨ-Φοίνικας Καλλιθέας 4-1

Abola Team 3

ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ: ΠΕΡΑ ΚΛΟΥΜΠ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ VIDEO

Ρένος Γιαμπουράς