free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ν. Λεμονής :«Εγώ κάνω κουμάντο στην Προοδευτική και δεν δέχομαι εκβιασμούς»

Την δική του ηχηρή απάντηση του στους παραιτηθέντες και όχι μόνο δίνει ο πρόεδρος της Προοδευτικής Νίκος Λεμονής.

Η απάντηση του δίνεται με μακροσκελή ανακοίνωση όπου αναφέρονται τα εξής:

Μετά την ανακοίνωση – αποχώρησης του τεχνικού τιμ και Γενικού Αρχηγού από την Προοδευτική  έχω να πω το εξής:

Κι όσο είμαι εγώ πρόεδρος η λέξη διάλυση  δεν υπάρχει. Και το έχω αποδείξει αυτό  πάμπολες φορές.

Και θα τις αναφέρω μια- μια. Όταν ήλθα στην ομάδα και πλαισίωσα τον φίλο μου τον Βασίλη τον Κατσαρό( ήταν Φεβρουάριος του 2014)  που τελικά  είχε σε πολλά πράγματα δίκιο, με πιο σημαντική του έκφραση την αχαριστία. Καταφέραμε να πάρουμε τότε το Κύπελλο Πειραιά. Αμέσως τότε καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα αήττητη στη Γ’ Εθνική. Και κάναμε όλους τους οπαδούς μας να ξανανιώσουν χαρές που είχαν να νιώσουν τουλάχιστον 5 χρόνια  και να δούμε ένα γήπεδο να φλέγεται στον αγώνα με το Αιγάλεω που  είχαν να δουν τέτοιο κόσμο πάνω από 10 χρόνια. Αμέσως μετά ο φίλος  μου αποχώρησε για προσωπικούς λόγους, που για μένα είχε δίκιο. Τότε πάλι εγώ σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή ήμουν καπετάνιος και να συνέχισα να είμαι στην ομάδα. Μάλιστα πρόσφερα στους οπαδούς μας χαρές που  είχαν να νιώσουν πάνω από 15 χρόνια. . Εννοώ τη νίκη με τον Ιωνικό στο γήπεδο μας και την ισοπαλία με αυτόν  εκτός έδρας. Και να κάνουμε μια πορεία ζηλευτή που παραλίγο από το πουθενά να διεκδικήσουμε την άνοδο. Οπότε η πορεία μου μέχρι στιγμής στην ομάδα όχι μόνο μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη , αλλά και ζηλευτή.  Όσο για τους συνεργάτες που αποχώρησαν θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Νταβέλη που πραγματικά έδωσε σώμα και ψυχή στην ομάδα. Άφησε τις δουλειές του και το σπίτι του για να είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές . Δυστυχώς για προσωπικούς λόγους με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και μου ανακοίνωσε την παραίτηση του. Του εύχομαι τα καλύτερα και θα τον θεωρώ πάντα κομμάτι της ομάδας . Βέβαια έκανε ένα λάθος στη δήλωση του , ότι ο Νίκος Λεμονής  θέλει οικονομική βοήθεια , δόξα των Θεω έχω πέντε επιχειρήσεις και ταΐζω πάνω από 300 οικογένειες. Την Προοδευτική μάλλον θα εννούσε ‘ότι θα θέλει οικονομική βοήθεια( διαρκείας εισιτήρια και στήριξη από τον κόσμο). Γιατί είναι η μοναδική μεγάλη ομάδα που έχει μηδέν έσοδα.  Όσο για το προπονητικό τιμ την παραίτηση τους την έμαθα από ένα μήνυμα. Χωρίς να με πάρουν προσωπικά εμένα. Φύγανε χωρίς να με ενημερώσουν. Βέβαια τους δικαιολογώ λόγω απειρίας. Άλλωστε δική μου επιλογή ήταν ο Πάρης . Του έφερα το καλύτερο υλικό που υπήρχε στην Γ’ Εθνική και αυτός το διαχειρίστηκε σωστά  και για μένα επιτυχημένα. Ένας άνθρωπος όμως, που θέλει να λέγεται Προοδευτικάνος, και σωστός επαγγελματίας, για να μην δημιουργεί δικαίωμα στην ομάδα θα έπρεπε να περιμένει να λήξει η αγωνιστική περίοδος, που τελειώνει πολύ γρήγορα σε ένα μήνα και να βάλουμε κάτω όλα τα θέματα και να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία.

Όσο για τον γυμναστή το κ. Ζέτο επειδή μίλησα εγώ προσωπικά ουδέποτε δήλωσε παραίτηση. Απλώς με ενημέρωσε ότι υπάρχει σύγχυση στην ομάδα. Εύχομαι στους δυο προπονητές καλή επιτυχία στην καριέρα τους και ειδικά στον Πάρη να πάρει το δίπλωμα του προπονητή το καλοκαίρι. Είναι ένα καλό παιδί που αν προσέξει θα έχει στο μέλλον επιτυχίες. όσο για μένα θα ήθελα να πω ότι δεν συντρέχει κανένας κίνδυνος για την Προοδευτική. Η ομάδα έχει μείνει χωρίς στόχους τώρα και ήδη κάνει πλάνα για την επόμενη χρονιά. Όσο είμαι στην ομάδα θα ήθελα  να ενημερώσω ότι κουμάντο κάνω εγώ και οι συνεργάτες μου. Δεν δέχομαι από κανένα εκβιασμούς . Αν βρεθεί κάποιος που να έχει μεγαλύτερη ψυχή και μαγκιά απου μένα να πάρει στις πλάτες του την ομάδα, να είστε σίγουροι ότι θα συνεργαστώ άμεσα μαζί του. Ευχαριστώ.

Υ. Γ η Προοδευτική είναι σαν μια σκακιέρα. Ο παίκτης είμαι γω, φύγανε δυο πολύ καλά πιόνια από την σκακιέρα, αλλά υπάρχει ο Βασιλιάς και η βασίλισσα ακόμα και σε λίγο καιρό θα γίνει και η κίνηση ρουά– ματ. Ήμαρτον, ένας προπονητής έφυγε μόνο. Δεν έγινε και κάτι το τρομερό, για να συζητάμε για διάλυση. Εάν φύγω  εγώ και οι συνεργάτες μου, τότε μόνο  θα μπορούμε να το πούμε αυτό .»

Related posts

Χρόνος για βελτίωση και αποθεραπεία στη Ρόδο

Abola Team 2

Οι σκόρερ στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Abola Team 2

Eπιστρέφει στην δράση μετά από σχεδόν ένα μήνα η Παλαιόχωρα

Abola Team 2