free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Κομβικό το παιχνίδι με την Κηφισιά 2010»

 

Στην κρισιμότητα της προσεχούς αναμέτρησης με την Κηφισιά 2010 στάθηκε ο προπονητής της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός.

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία προς την άμεση επάνοδό της στην Β’ Κατηγορία συνέχισε απτόητη η Λαύρα Αργυρούπολης με την επιβλητική εκτός έδρας νίκη της επί του Ερμή Ειρήνης Ηρακλείου με 4-0.

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο ιδιαίτερα φιλόδοξο συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων να διατηρηθεί ακλόνητο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του άκρως ανταγωνιστικού δευτέρου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 47 πόντους, συγκατοικώντας, ωστόσο, μαζί με Κηφισιά 2010 και Πλάτωνα.

Ο τεχνικός της Λαύρας Αργύρης Ψαρρός μιλώντας στο «Abola.gr», έδωσε το στίγμα του ενόψει της κρίσιμης συνέχειας, που περιμένει την ομάδα του αμέσως μετά τον εορτασμό του Πάσχα. Αρχής γενομενης από το επερχόμενο ντέρμπι με την Κηφισιά 2010, το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να καθορίσει παρα πολλά σε ό,τι αφορά το κυνήγι των προνομιούχων θέσεων του ομίλου:«Ήδη έχουμε ξεκινήσει να δουλεύουμε εντατικά για τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια, που μας περιμένουν μετά το εορτασμό του Πάσχα, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στην Κηφισιά 2010, Ένα παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να καθορίσει πάρα πολλά για την υπόθεση άνοδο και πολύ κομβικό για την ομάδα μας. Όλο αυτό το διάστημα θα προετοιματούμε κατάλληλα και θα δουλέψουμε σ επολλούς τομείς, που αφορούν την τακτική, ώστε να εμφανιστούμε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι για τη νίκη».

 

 

Related posts

Α.Ε. Δάσος Δάφνη Χαϊδαρίου: Να λειτουργήσει η ομάδα συλλογικά και με ομόνοια

Τάσος Ζαφειρίου

Αίσθηση υπεροχής με Τζαβάρα o Διαγόρας Αιγάλεω

Kώστας Παλαιολόγος

Πανθησειακός-Απόλλων Περιστερίου 1-0

Abola Team 3