free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Μας έπληξαν οι σημαντικές απουσίες»

 

Στους λόγους που εξώθησαν τον Ολυμπιακό Κυψέλης στην ήττα από την ΑΕ Περιστερίου αναφέρθηκε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μάκης Ντέτσικας.

 

 

   

 

Με ήττα 2-0 από την ΑΕ Περιστερίου ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός Κυψέλης τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις πριν από τον εορτασμό του Πάσχα. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τις προτεραιότητες, αλλά και τις φιλοδοξίες όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, το οποίο  σημειώθηκε, με την ομάδα να αντιμετωπίζει μία σειρά σημαντικών ελλείψεων ποδοσφαιριστών, που κάνουν τη διαφορά. 

Ο λόγος για τους πρώτους σκόρερ Νίκο Κυσσανδράκη, Αλέξη Χοτζάι, αλλά και τους Σωτήρη Τσιρώνη, Νίκο Κωνσταντόπουλο, Νίκο Στραβοκέφαλο και Άγγελο Βαλαρή, οι οποίοι θα απουσίασαν για επαγγελματικούς λόγους 

Κάτι το οποίο τόνισε στις δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο προπονητής Μάκης Ντέτσικας: 

«Παρά το γεογνός ότι αντιμετωπίσαμε πολλές απουσίες , σταθήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι στην ΑΕ Περιστερίου. Στο πρώτο ημίχρονο εμφανιστήκαμε σαφώς επηρεασμένοι, γεγονός, το οποίο μας έβγαλε εκτός ρυθμού και βρεθήκαμε να χάνουμε με 2-0. Στο δεύτερο μέρος ανεβάσαμε στροφές, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να τις αξιοποιήσουμε, ειδικά από την στιγμή κατά την οποία έλειπαν οι δύο κορυφαίοι μας σκόρερ, Νίκος Κυσσανδράκης και Αλέξης Χοτζάι» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού του Ολυμπιακού Κυψέλης, για να προσθέσει, δίνοντα το σύνθημα για τη συνέχεια: 

 

«Τώρα θα ξεκουραστούμε την περίοδο των εορτών του Πάσχα και στην συνέχεια θα προετοιμαστούμε κατάλληλα ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα, που μας περιμένει απέναντι στον Αίμο Πετρούπολης. Ένα παιχνίδ, όπου θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα» 

 

 

Related posts

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

Πρασσάς: «Ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών μου»

Άστραψαν και βρόντηξαν τα Πατήσια, 7-0 εκτός τον Κρόνο Αιγάλεω

Abola Team 3