free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουφογιαννάκης: «Να διατηρήσουμε την ίδια σοβαρότητα»

Η διατήρηση της ίδιας αγωνιστικής εικόνας και προσήλωσης μέχρι τέλους αποτελεί προτεραιότητα για τον τενχικό της Κοψαχείλας Αντώνη Κουφογιαννάκη.

 

 

Με μία ευχάριστη γεύση κλείνουν την φετινή σεζόν στην Κοψαχείλα. Μπορεί η περίοδος, η οποία φτάνει προς το τέλος της να σημαδεύτηκε από μία σειρά από δοκιμασίες για τον σύλλογο των νοτίων προαστίων, ωστόσο, ο χαρακτήρας, που έδειξε η ομάδα και κυρίως η αντοχή της στις δύσκολες καταστάσεις ανέδειξε σε όλη της την μεγαλοπρέπεια ένα σύνολο, που προσπαθούσε συνεχώς για το καλύτερο.

Στοιχείο, το οποίο ανέλυσε σε δηλώσεις του στο «Αbola.gr» ο προπονητής της Κοψαχείλας Αντώνης Κουφογιαννάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς:

«Η ομάδα μας εξασφάλισε την παραμονή της στην Β’ Κατηγορία, αναδεικνύοντας πολύ καλό πρόσωπο, στοιχείο, το οποίο μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Αυτό που προέχει, είναι να διατηρήσουμε την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος και να εξακολουθήσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο δυνατό» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, για να προσθέσει:

 «Ήδη έχουμε ξεκινήσει τον προγραμματισμό ενόψει της επόμενης περιόδου, με το να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς νεαρούς κι εξελίξιμους ποδοσφαιριστές μας. Θα πάμε στην επόμενη αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

Related posts

Στις 12/2 η κοπή πίτας των Πετραλώνων

Abola Team 3

Ενισχύεται ο Αστέρας Εξαρχείων!

abola10

Ανθούπολη… πέντε αστέρων

Βασίλης Θεόκλητος