free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να κάνουμε το καλύτερο τελείωμα»

 

Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή αποτελεί προτεραιότητα για τον προπονητή των Τραχώνων Γιάννη Κουσάνα.

 

   

Με ήττα 3-0 από τον ΑΟ Περιστερίου ολοκλήρωσαν οι Τράχωνες τις επίσημες αγωνιστικές τους  υποχρεώσεις πριν την εορταστική περίοδο του Πάσχα. 

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο, πάντως, σε καμία περίπτωση δεν αμβλύνει τις εντυπώσεις από την συνολική προσπάθεια, που έχει καταβάλλει η ιστορική ομάδα, ιδιαίτερα το τελευταίο δίμηνο, διάστημα, στο οποίο εξασφάλισε με άνεση την παραμονή της στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. 

Άποψη, την οποία ενστερνίζεται πλήρως ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας με δηλώσεις του στο «Αbola.gr»: 

«Ολοκληρώσαμε με ήττα 3-0 από τον ΑΟ Περιστερίου τις υποχρεώσεις μας πριν τις γιορτές του Πάσχα. Χάσαμε καλύτερα και καθαρά από μία πολύ αξιόλογη ομάδα, η οποία ήθελε περισσότερο το ματς από τη δική μας ομάδα κι έδειξε περισσότερο πάθος. Όμως εκτιμώ ότι η ομάδα μου δικαιούται και μία μέτρια εμφάνιση. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους ποδοσφαιριστές μου και ιδιαίτερα από την προσπάθεια, που έχουν κάνει το διάστημα του τελευταίου διμήνου κι όλοι τους είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Αυτό, που προέχει μετά την πάροδο των εορτών, είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό τελείωμα και να φανούμε άκρως ανταγωνιστικοί».

 

 

Related posts

Έβαλαν Λύρο στα γκολποστ οι Τράχωνες!

Abola Newsroom

“Διαζύγιο” Μπακόλα με Πανερυθραϊκό

Abola Team 3

Διάνα – Σούρμενα: Η συνέντευξη Τσαμόπουλου (vid)

abola10