free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
AUTO

Το Fiat 500 Μirror προσελκύει το νεανικό κοινό

Στο νεανικό κοινό που αγαπάει τη νέα τεχνολογία και αναζητά ένα αυτοκίνητο όπου ο οδηγός θα είναι πάντα συνδεδεμένος στοχεύει το νέο Fiat 500 Mirror.

 

Στο βασικό εξοπλισμό του 500 Mirror περιλαμβάνεται το σύστημα U-Connect LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών, υψηλής ανάλυσης, Bluetooth, θύρες USB-AUX IN και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι.

Το μοντέλο προσφέρει νέες στυλιστικές προσθήκες, όπως οι επιχρωμιωμένοι εξωτερικοί καθρέφτες, η επιχρωμιωμένη απόληξη εξάτμισης, το λογότυπο Mirror στην κολόνα, οι ζάντες αλουμινίου 15?? και οι προβολείς ομίχλης, που ανεβάζουν το επίπεδο ποιότητας. Παράλληλα διατίθεται σε μεταλλικό χρώμα μπλε Italia.

Οι κινητήρες που κινούν το 500 Mirror είναι ο βενζινοκινητήρας 1.2λίτρος που αποδίδει 69 ίππους, καθώς και ο 0.9λιτρος TwinAir με τους 85 ίππους. Παράλληλα υπάρχει και ο πετρελαιοκίνητος κινητήρας 1.3 Multijet II με τους 95 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν από 13.500 ευρώ μετά από έκπτωση για την έκδοση 1.2. Σε αυτή την τιμή περιλαμβάνεται και το μεταλλικό χρώμα μπλε Italia.

Πηγή: Praktoreio-Sport

Related posts

F1 2018: Ο Λιούις Χάμιλτον την «pole position» στο GP του Βελγίου

Abola Team 2

Τα crossovers της Nissan μπαίνουν και στο… πλυντήριο

Ρένος Γιαμπουράς

Νίκησε ο Χάμιλτον, εφιάλτης για Ferrari

Abola Team 2