free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Να παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα»

 

Το στίγμα του ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός  του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

 

Συνέχεια στην εκπληκτική πορεία των οκτώ τελευταίων αγωνιστικών, που έχει βρει τον ΑΟΝ Αργυρούπολης να πετυχαίνει έξι νίκες και μία ισοπαλία, θέλουν να δώσουν στην ομάδα των νοτιοανατολικών προαστίων μετά την επιστροφή από την …ραστώνη των εορτών του Πάσχα. 

Η εκτός έδρας νίκη επί του Ιάσωνα με 3-2, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις πριν τον εορτασμό της σπουδαίας γιορτής της Χριστιανοσύνης, ξέχωρα από το γεγονός ότι ουσιαστικά σηματοδότησε την εξασφάλιση της παραμονής στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ,  εκτόξευσε στα ύψη την αυτοπεποίθηση όλων στο ιστορικό σωματείο. 

Το μυαλό όλων, πλέον περιστρέφεται στην επόμενη δύσκολη αγωνιστική υποχρέωση απέναντι σητν Ελευθερούπολη. Μία ομάδα, η οποία προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, με τελευταίο χρονικά την νίκη επί του Αστέρα Ζωγράφου. Γεγονός, το οποίο αναδεικνύει την αγωνιστική της φόρμα, προσδίδοντας παράλληλα ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας. 

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» θέλησε να δώσει το δικό του στίγμα για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίσουν στον ΑΟΝΑ την εν λόγω αναμέτρηση:

«Εμείς ουσιαστικά χρειαζόμαστε έναν βαθμό ακόμη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που απομένουν, ώστε να φιξάρουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Σκοπός μας είναι να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν συντομότερα. 

 

Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη αναμέςτρηση που ακολουθεί κόντρα στην Ελευθερούπολη. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα, η οποία προσβλέπει στην άνοδο, διαθέτει πάρα πολύ καλές μονάδες, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι βρίσκεται σε περίοδο παρατεταμένης φόρμας. Από την πλευρά μας θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ώστε να επιβεβαιώσουμε και την δική μας καλή αγωνιστική κατάσταση. Το άγχος θα το έχει η Ελευθερούπολη» .

Related posts

Με χατ τρικ Καραθανάση ο Άρης

Βασίλης Θεόκλητος

Σπυράκης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Θα παίξουμε για την ομάδα μας»