free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ηλίας Καλοπήτας στην τεχνική ηγεσία του Αιγάλεω

Στην πρόσληψη νέου τεχνικού προχώρησε η διοίκηση του Αιγάλεω.

Πρόκειται για τον Ηλία Καλοπήτα που θα κάτσει στον πάγκο του ιστορικού συλλόγου τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος και φυσικά στο μπαράζ ανόδου με τον πρωταθλητή του 1ου ομίλου, που εκτός απροόπτου θα συμμετάσχει το «Σίτι», αφού αναμένεται να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον 2ο όμιλο.

Ο Ηλίας Καλοπήτας έπιασε ήδη δουλειά και πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αιγάλεω.

Αξίζει να σημειωθεί ότι συνεργάτης του θα είναι ο Κυριάκος Κωνσταντινίδης, ενώ παραμένει στο προπονητικό τιμ και ο Πέτρος Κωνσταντινίδης που ήταν τους τελευταίους δύο μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Θεόφιλος Καλύβας από την πλευρά του επανήλθε στο εφηβικό.

Ο Ηλίας Καλοπήτας ήταν φέτος στον Ιωνικό στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, απ’όπου και αποχώρησε μετά την εκτός έδρας ήττα από την Προοδευτική, ενώ πέρυσι κάθισε στον πάγκο της Τριγλίας Ραφήνας. Πριν από τρία χρόνια οδήγησε τους Τράχωνες Αλίμου στη Β’ Εθνική κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα αήττητος.

Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης από τον επίσημο λογαριασμό του ΑΟ Αιγάλεω στο facebook: «Με ιδιαίτερη χαρά, σας ανακοινώνουμε ότι χρέη πρώτου προπονητή αναλαμβάνει από σήμερα στην ομάδα μας ο Ηλίας Καλοπήτας. Συνεργάτες του νέου προπονητή θα είναι οι Πέτρος και Κυριάκος Κωνσταντινίδης.

Καλή αρχή Ηλία!»

 

Related posts

Παπαρούνης: «Υψηλό κίνητρο για εμάς η τρίτη θέση»

Έσκασε … «βόμβα» Μπανιά για τον ΠΑΟ Ρουφ!

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: « Να δημιουργήσουμε ομάδα για το μέλλον»