free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έτοιμος ο Οικονόμου, παρελθόν ο Παλιούρας στον Ολυμπιακό Βόλου

Με πρωινή προπόνηση συνεχίζεται την Τετάρτη 19/4 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Την Τρίτη, οι «ερυθρόλευκοι» γυμνάστηκαν στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού, με τους Γιάννη Δωματά και Κώστα Φλίγκο να δίνουν και αυτοί το «παρών» στην προπόνηση, καθώς είχαν πάρει μία μέρα επιπλέον άδεια. Ο Ούγκο Μασάντο επέστρεψε από την Πορτογαλία στην Ελλάδα, η πτήση ωστόσο, καθυστέρησε, με αποτέλεσμα να χάσει το λεωφορείο για Βόλο. Ο Πορτογάλος μέσος αναμένεται την Τετάρτη να προπονηθεί μαζί με τη υπόλοιπη ομάδα. Κανονικά γυμνάστηκε ο Κώστας Οικονόμου, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ ο Φαμπρίτσιο Πότσι αισθάνεται ακόμη κάποιες μικροενοχλήσεις στη γάμπα, ωστόσο, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Κώστα Μπράτσου, ίσως και σήμερα. Θυμίζουμε, πως οι Γιάννη Δωματάς, Βασίλης Ιωαννίδης και Παναγιώτης Ζώνας εξέτισαν την ποινή τους και θα δώσουν κανονικά το «παρών» στο ντέρμπι με τη Νίκη.

Παρελθόν ο Παλιούρας

Ο Κώστας Παλιούρας αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, πριν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Ο 29χρονος τερματοφύλακας μετά από συνάντηση που είχε με τη διοικούσα επιτροπή έλυσε τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» και είναι ο τρίτος κατά σειρά ποδοσφαιριστής, μετά τους Δημήτρη Σουάνη και Ερβέν Μουκάμ, που αποχωρεί πρόωρα από τον Ολυμπιακό. Ο Παλιούρας ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό από την Καλαμάτα και ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας της ομάδας, πίσω από τον Σάκη Κατσούλη. Αποχώρησε από τον Ολυμπιακό δίχως να κάνει ούτε μία συμμετοχή.

Πηγή: goalpost

Related posts

Ενημέρωση για τον Σύνδεσμο Φιλάθλων ο Αήττητος Σπάτων-Στις 22/4 ρίχνεται η ομάδα στην μάχη των μπαράζ

Abola Team 3

Το Σάββατο 10/3 στον Κορυδαλλό η Ρόδος με την Προοδευτική!

Abola Team 2

ΕΠΟ: Με προσωπικό ασφαλείας και τηλεργασία…

Abola Team