free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Νίκες μέχρι το τέλος, ώστε να μείνουμε στην κορυφή!»

 

 

Το σύνθημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός των Πετραλώνων Χρήστος Κιούρκος.

 

Πιο αποφασισμένοι από ποτέ παρουσιάζονται στα Πετράλωνα, ενόψει της κρίσιμης τελικής ευθείας του «μαραθωνίου» του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

Η διακοπή λόγω των εορτών του Πάσχα βρήκε τους «κυανέρυθρους» να απολαμβάνουν την γλυκιά μοναξιά της κορυφής με διαφορά δύο πόντων από την δεύτερη Τερψιθέα (σ.σ. 58 έναντι 56 πόντοι) και επιστρέφουν στις προπονήσεις για τις ανάγκες της επερχόμενης αναμέτρησης με τον γειτονικό Πανθησειακό έχοντας την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη,

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στο στρατόπεδο των πρωτοπόρων του τρίτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας είναι οι δηλώσεις του τεχνικού καθοδηγητή της ομάδας Χρήστου Κιούρκου στο «Αbola.gr»:

«Επιστρέφουμε σητν δουλειά με τά την εορταστικό περίοδο του Πάσχαμε σκοπό να παραμείνουμε στην κορυφή του ομίλου μας μέχρι το τέλος και παράλληλα να κλειδώσουμε την υπόθεση – άνοδο. .Η προσοχή μας πλέον στρέφεται αποκρελσιιτκά στη επερχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον γειτονικό Πανθησειακό, με τον οποίο μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο και θα επιδιώξουμε την νίκη όχι μόνο στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και στα τέσσερα που απομένουν, ώστε να παραμείνουμε ακλόνητοι στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος. Στο χερι μας είναι να τα καταφέρουμε»

 

Related posts

Οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στα Μελίσσια

Abola Team 3

Ευχαριστούν Σκαρλάτο στο Θρίαμβο Αθηνών

abola10

Ανέλαβε ο Ζαμπούρας τον ΠΑΣ Γαλάτσι