free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μανωλάς: «Τελικός το ματς με τον ΠΑΣ Γαλάτσι»

 

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γαλάτσι στάθηκε ο τεχνικός του Καλαμακίου Νίκος Μανωλάς.

 

 

Τον χαρακτήρα αγώνα της χρονιάς έχει αποκτήσει στο Καλαμάκι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γαλάτσι. 

Η ξεκούραση των εορτών του Πάσχα βρήκε τους «κυανόλευκους» να παίρνουν πολύτιμες ανάσες, να ηρεμεί το μυαλό τους και το σημαντικότερο τους έδωσε τη δυνατότητα να αντλήσουν δυνάμεις και να πιστέψουν ακόμη περισσότερο στις δυνατότητές τους και στον αγώνα τους για τη επίτευξη του αντικειμενικού στόχου της παραμονής.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Νίκου Μανωλά στο «Αbola.gr»:

«Πέφτουμε με τα … μούτρα στη δουλειά, ώστε να επικεντρωθούμε στην επερχόμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γαλάτσι,, ματς το οποίο έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την ομάδα μας, ώστε να συνεχίσουμε να ελπίζουμε βάσιμα για την εκπλήρωση το στόχου της παραμονής. Οφείλουμε να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

 

Επιστρέφει ο Ιωακειμίδης, «κληρώνει» για τον Γιάρα

Ευχάριστα είναι τα μηνύματα που καταφθάνουν στην τεχνική ηγεσία του Καλαμακίου, αναφορικά με την αποθεραπεία του Δημήτρη Ιωακειμίδη.

Ο 30χρονος μέσος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του, με άμεση συνέπεια να αισθάνεται απόλυτα έτοιμος να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του  και να ενισχύσει την προσπάθεια του Καλαμακίου για νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γαλάτσι.

Παράλληλα, πιθανότατα σήμερα Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Άρη Γιάρα.

 

 

Ο 21χρονος επιθετικός φαίνεται να ξεπερνάει το οστικό οίδημα, που τον ταλαιπωρούσε και ενδέχεται να δοκιμάσει το πόδι του, ώστε να διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής στην επερχόμενη καθοριστική αναμέτρηση

Related posts

Γιαννόπουλος: «Να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στον Ζέφυρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Να είμαστε προσεκτικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Κύριοι της ΕΠΣΑ με τους 38αρηδες τι θα γίνει;

abola10