free page hit counter
17.7 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε!»

 

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη στάθηκε ο προπονητής του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς.

 

 

  

 Η επιστροφή του ΑΟΝ Αργυρούπολης σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς μετά την περίοδο των εορτών του Πάσχα βρίσκει τους «κυανόλευκους» να προετοιμάζονται πυρετωδώς για την επερχόμενη αναμέτρηση με την πανίσχυρη Ελευθερούπολη. 

Ένα παιχνίδι, όπου το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων θα επιδιώξει να φθάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, μέσω του οποίου θα «κλειδώσει» κατά μεγάλο βαθμό την υπόθεση – παραμονή. 

Χαρακτηριστικές του κλίματος που έχει καλλιεργηθεί στην ομάδα, είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Δημήτρη Μπουγά στο «Αbola.gr»: 

«Η ομάδα μας προέρχεται από ένα εξαιρετικό δίμηνο, διάστημα, όπου πραγματοποιήσαμε πορεία πρωταθλητισμού, που μας επέτρεψε να πετύχουμε αποφασιστικά βήματα για την εξασφάλιση της παραμονής μας. Πλέον χρειαζόμαστε ορισμένους βαθμούς ακόμη, για να σωθούμε μαθηματικά και η προσοχή μας επικεντρώνεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με την Ελευθερούπολη. Μία ομάδα, η οποία παρουσιάζεται πάρα πολύ δυνατή και αυτό μαρτυρά η βαθμολογική θέση, που κατέχει» ήταν το αριχκό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού, για να προσθέσει: 

«Από την πλευρά μας αποσκοπούμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα κάνει πιο εύκολο το έργο μας για την εκπλήρωση του στόχου που έχουμε θέσει. Εμείς δνε έχουμε να χάσουμε απολύτως τίποτα. Με τον δεύτερο της βαθμολογιάς παίζουμε και από το συγκεκριμένο παιχνίδι έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Το άγχος θα το έχει η Ελευθερούπολη. Αυτή καίγεται, αυτή έχει άμεση ανάγκη των βαθμών».

Related posts

Σομπότοβιτς: «Μαγική εικόνα το αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπουγάς: «Να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

«Μπαμ» με Ατματσίδη η ΑΕ Αίγινας!

Kώστας Παλαιολόγος