free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Προχωράμε με την ίδια φιλοσοφία»

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Η όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική παρουσία της ομάδας  στις τέσσερις τελευταίες «στροφές» του φειτνού πρωταθλήματος του συναρπαστικού πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ αποτελεί το ζητούμενο για όλους σητν Λυκόβρυση. 

Η επιστροφή στις προπονήσεις μετά την … ραστώνη των ημερών του Πάσχα, βρίσκει τους «κυανοκίτρινους» να προετοιμάζονται για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άγιο Δημήτριο. 

Ένα ματς, το οποίο ενδέχεται να αποτελέσει ακόμη ένα έξτρα κριτήριο για τον βαθμό ανταγωνιστικότητας του εξαιρετικού συνόλου, που έχι δουλέψει όλο αυτό το διάστημα ο προπονητής Κώστας Ιωάννου. Ο έμπειρος τεχνικός με δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αθλητικό Πνεύμα» έσπευσε να δώσει το δικό του στίγμα για την κρίσιμη τελική ευθεία του φετινού «μαραθωνίου»: 

 

«Τις ημέρες των εορτών ξεκουραστήκαμε και είχαμε την ευκαιρία να αντλήσουμε δυνάμεις για την συνέχεια., Η επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων μας βρίσκει να δίνουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδ,α η οποία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, τον Άγιο Δημήτριο. Αρχής γενομένης από το συγκεκριμένο ματς θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατό περισσότερο ανταγωνιστικοί. Προχωράμε με την ίδια φιλοσοφία κι αυτό δνε πρόκειτια να αλλάξει. Με στόχο να πετύχουμε μία όσοτο δυνατόν καλύτερη πορεία»

Related posts

ΛΑΥΡΑ: Απολαυστική συνέντευξη Σκούρα και Πολυμερόπουλου (vid)

abola10

Παρέμεινε στην «κορυφή» ο Παπάγος

Nάσος Φακίδης

«Έκλεισε» Ορούτσι ο Εθνικός Αστέρας

Kώστας Παλαιολόγος