free page hit counter
18 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταλαμπίρας: Αποδείξαμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα»

Στους τομείς που οδήγησαν το Κερατσίνι στο εμφατικό 4-0 επί των Σουρμένων στάθηκε ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα Νίκος Νταλαμπίρας.

 

Στο πνεύμα νικητή που ξεχειλίζει στην φετινή ομάδα του Κερατσινίου, αλλά και την δίψα για διάκριση, εστίασε ο Νίκος Νταλαμπίρας τους λόγους, που ώθησαν τους «ροσονέρι» στο θριαμβευτικό 4-0 επί των Σουρμένων

Ο στενός συνεργάτης του Βασίλη Σπάθα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε ότι ξεκάθαρος στόχος παραμένει η επίτευξη της ανόδου στην Γ’ Εθνική μέσω του αγώνα μπαράζ, ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι … τρώγωντας έρχεται η όρεξη αναφορικά με την επόμενη πρόκληση που περιμένει την ομάδα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και ακούει στο όνομα Καλαμάτα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Νταλαμπίρας:

«Αρχικά για να τα βάλουμε όλα σε μία σειρά, πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια σ’ όλα τα απιδιά που παίξανε Δώσανε ειλικρινά, πάρα πολλά πράγματα γι’ αυτό παιχνίδι και για ένα παιχνίδι μάλιστα, το οποίο αντικειμενικά το είχαμε πει κι εμείς, δεν του είχαμε δώσει μεγάλη προτεραιότητα, Γιατί, προτεραιότητα για εμάς ξεκάθαρα είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική μέσω του αγώνα μπαράζ στον Πειραιά, όπου περιμένουμε τί ακριβώς θα γίνει και να έχουμε την ημερομηνία.

Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε ακριβώς έτσι όπως το περιμέναμε. Ανταπεξήλθαμε ακριβώς σε αυτό που θέλαμε να κάνουμε στο γήπεδο

Είναι σίγουρο ότι τα παιδιά έδειξαν ότι ήθελαν πάρα πολύ να κερδίσουν, γιατί, κακά τα ψέματα, το κίνητρό μας δεν ήταν τόσο στο Κύπελλο ως θεσμός, αλλά ήταν να αποδείξουμε οτι είμαστε αυτή τη στιγμή η καλύτερη ομάδα που υπάρχει σε ερασιτεχνική κατηγορία και που αξίζει να είναι στη Γ’ Εθνική, γενικότερα σ’ όλη την Αττική και ειδικά σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο τον Κυπελλούχο της Αθήνας.

Υπήρχε ένα έξτρα γόητρο και ένα κίνητρο για εμάς, όπου αποδείξαμε αυτό που κατά καιρούς λένε ότι ο Πειραιάς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Αθήνα. Εμείς αυτό θέλαμε να αποδείξουμε και πιστεύω ότι το αποδείξαμε με τον πλέον καταλληλότερο τρόπο.

Από εκεί και πέρα πριν την Καλαμάτα υπάρχει ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο και μαθηματικά μας δίνει τον τίτλο

Οφείλουμε να ανταπεξέλθουμε κι εκεί πέρα 100% Κι όσον αφορά το παιχνίδι της Καλαμάτας είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι στον θεσμό του Κυπελλου Ερασιτεχνών. Όπως είπες τρώγωντας έρχεται η όρεξη…

Όσο είμαστε καλά, όσο πατάμε καλά στα πόδια μας, όσο πάνω απ’ όλα είμαστε γεροί, πιστεύω ότι γι’ αυτή την ομάδα κι έτσι όπως δουλεύουμε κι όλα αυτά που κάνουμε, δεν υπάρχει ταβάνι.

Ευχαριστιόμαστε πολύ αυτό που κάνουμε, το διασκεδάζουμε και προσπαθούμε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

 

Related posts

Επιβλητικός ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Τρομερή αδικία για τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Σκλάβος: Βλέπουμε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο πρίσμα»

Kώστας Παλαιολόγος