free page hit counter
18.4 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κουσάνας: «Να δείξουμε χαρακτήρα»

 

 

Η διατήρηση του ίδιου αγωνιστικού προσώπου και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό κόντρα στον Χολαργό, είναι το ζητούμενο σύμφωνα με τον τεχνικό των Τραχώνων Γιάννη Κουσάνα.

 

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο αναφέρει ο θυμόσοφος λαός μας και το συγκεκριμένο απόφθεγμα φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση των Τραχώνων. 

Ο ιστορικός σύλλογος πραγματοποιεί πολύ καλή παρουσία στον β’ γύρο στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣΑ. Κάτι, που αποτυπώνεται ξεκάθαρα από το γεγονός ότι βρίσκονται στην ιδιαίτερα τιμητική όγδοη θέση με 37 πόντους και αυτή την εξαιρετική εικόνα, θέλουν να διατηρήσουν όλοι ως κόρη οφθαλμού ενόψει της καθοριστικής τελικής ευθείας.

 

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Κουσάνα στο «Αbola.gr»:«Επιστρέφουμε από την ξεκούραση των εορτών του Πάσχα και ξεκάθαρος στόχος μα ςείναι να δουλέψουμε πολύ εμπεριστατωμένα και μεθοδικά σε συγκεκριμένους τομείς, ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μα περιμένει απέναντι στον Χολαργό» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή των Τραχώνων, για να συμπληρώσει: 

«Σε τέτοια παιχνίδια αυτό που προέχει, είανι να δείξουμε χαρακτήρα, να μοχθήσουμε, να παλέψουεμ για το καλύτερο δυνατό! Χρειαζόμαστε ορισμένους βαθμούς ακόμη, ώστε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και μας παρουσιάζεται ιδανική ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε την σωτηρία μας άμεσα».

 

Σημαντικές ελλείψεις

Με αισθητές απουσίες στην σύνθεσή τους θα παραταχθούν οι Τράχωνες απέναντι στον Χολαργό. 

 

Ο τεχνικός Γιάννης Κουσάνας δεν θα μπορεί να ποντάρει στις υπηρεσίες του Σπύρου Στεργιάκου που υποφέρει από θλάση στον λαγωνοψωϊτη, του Αντώνη Προμπονά, ο οποίος αντιμετωπίζει τράβηγμα στον προσαγωγό κι αρκείται σε θεραπευτική αγωγή, αλλά και του στρατευμένου Κώστα Βάσου.

Related posts

Ισχυρή διοίκηση στα Σούρμενα με τέσσερις πρώην προέδρους! (vd)

abola10

Έτοιμος ο αρχηγός στους Τράχωνες

abola10

Παρελθόν και ο Αρζένης από το Αιγάλεω!

Abola Team 3