free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ψαρρός: «Παίζουμε μία κατηγορία!»

Στην κρισιμότητα του ντέρμπι με την Κηφισιά 2010 αναφέρθηκε ο τεχνικός της Λαύρας Αργυρούπολης Αργύρης Ψαρρός. 

 

 

 

Το πιο καθοριστικό βήμα για την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ ΕΠΣΣΑ μέχρι το … επόμενο αναζητούν στην Λάυρα Αργυρούπολη ενόψει της αυριανής κομβικής αναμέτρησης με την Κηφισιά 2010. 

Η επιστροφή της ομάδας των νοτιοανατολικών προαστίων στις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά την … ραστώνη του εορτασμού του Πάσχα, βρίσκει τους «κυανόλευκους» να προετοιμάζονται πυρετωδώς για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, το αποτέλεσμα της οποίας αναμένεται να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο όσον αφορά την υπόθεση – άνοδος

Κι αυτό γιατί η ομάδα της Αργυρούπολης μοιράζεται την τρίτη θέση του δευτέρου συναρπαστικού ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ με 47 πόντους μαζί με τη προσεχή της αντίπαλο, αλλά και τον Πλάτωνα. 

Οι δηλώσεις του προπονητή Αργύρη Ψαρρού στο «Αbola.gr» είναι άκρως ενδεικτικές της κρισμότητας, που έχει συγκεντρώσει η σαββατιάτικη αναμέτρηση: 

 

«Προερχόμαστε από την ξεκούραση των εορτών του Πάσχα, που μας έδωσε τη δυνατότητα να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να επικεντρωθούμε με πολλή όρεξη, σύνεση, αλλα΄και πολύ μεγαλύτερη διάθεεση στις προπονήσεις, ώστε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το παιχνίιδ που ακολουθεί με την Κηφισιά 2010. Ένα παιχνίδια πάρα πολύ καθορισιτκό για την παραπέρα πορεία μας, αλλά και την μάχη που δίνουμε για την εκπλήρωση του στόχου της άμεσης επανόδου στην Β’ Κατηγορία. Από τη πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα, που επιθυμούμε απέναντι σε μία ομάδα, η οποία έχει ακριβώς τους ίδιους στόχους μ’ εμάς. Παίζουμε μία κατηγορία κι οφείλουμε να παρουσιαστούμε πολύ συγκεντρωμένοι, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες νίκης».

Related posts

Άπιαστος ο Άτλας Κυψέλης 7×7 ||| 3-0 τον Πανθησειακό στο Ρουφ

Τάσος Ζαφειρίου

«Έκλεισε» Καραντζή, Ντούπη ο Πανθησειακός

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΠΟΨ 1-0 εκτός έδρας τον Διαγόρα Αιγάλεω

Abola Team 3