free page hit counter
21.1 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Νταμπλούχο με «τεσσάρα» το Κερατσίνι!

 

Εντυπωσιακοί οι «ροσονέρι» συνέτριψαν με 4-0 την ΑΕ Θύελλα/Αχιλλέα Κορυδαλλού στο «Π. Σαλπέας» και αναδείχθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές στον δεύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

 

 

Τον τίτλο του πρωταθλητή στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Α’ Κατηγορίας Πειραιά κατέκτησε και μαθηματικά το Κερατσίνι το απόγευμα του Σαββάτου!

Οι «ροσονέρι» αποδίδοντας ακόμη μία παράσταση υψηλού ποδοσφαιρικού θεάματος, συνέτριψαν με 4-0 την ΑΕ Θύελλα/ Αχιλλέα Κορυδαλλού στο «. Σαλπέας κατανκτώντα ςπανάξια το τρόπαιο του πρωταθλητή

Παρά το γεγονός ότι ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας προχώρησε σε πολλές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα και σχήμα συγκριτικά με το εμφατικό 4-0 επί των Σουρμένων την περασμένη Τετάρτη οι «ροσονέρι» παρουσιάστηκαν αρκετά σοβαροί, κεφάτοι και το κυριότερο αποζημίωσαν τους φίλους τους με πλούσιο θέαμα και τέσσερα πανέμορφα τέρματα!

Mόλις στο 4ο λεπτό, το Κερατσίνι έδειξε τις διαθέσεις του. Στο 4ο λεπτό από σέντρα του Φούντα, από αριστερά , ο Αγγελάκης με πλασέ σκόραρε.

Στο 8, ο Μάναριώτης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια και έβγαλε, την κατάλληλη στιγμή,την μπαλιά για τον Ψυχογιό που σκόραρε εύκολα για το 2-0.

Στο 20ο λεπτό ,  ο Φούντας έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή  γράφοντας το 3-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καμμένος έβγαλε σέντρα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στο δοκάρι.

To τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το πλασέ του Μαναριώτη,στο 46ο λεπτό, ύστερα από ασίστ του Φούντα για το 4-0, με τους «ροσονέρι» να έχουν και δεύτερο δοκάρι ;eπειτα από αριστερουγηματική εκτέλεση φάουλ του Καμμένου στο 56.

 

Kερατσίνι: Μπότος-Τρικαμηνάς(63 Σφυρογιαννάκης)-Μακρής-Μητρόπουλος-Αγγελάκης-Χονδρουδάκης-Φούντας-Μπατής(46’Θεοδώρου)–Μαναριώτης(63 Κιαφα)-Ψυχογιός-Καμμένος

 

Α.Ε. Θύελλα: Κατσάμπαλης-Μάκος-Σκοροβίγκας-Τζουμανάι-Τσέκερης-Μαρλαφέκας-Υφαντίδης-Γκοτζάι-Μαυρέλης-Καρακασίδης-Γκάνι

 

 

Related posts

«Με σοβαρότητα και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΕ Μοσχάτου: Καταγγελία κατά πρώην παράγοντα της και πρώην διαιτητή

Nάσος Φακίδης

Σκλάβος: «Υποχρεωμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος