free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φούντας: «Μονόδρομος ο στόχος της ανόδου!»

Στον μεγάλο κι αντικειμενικό φετινό στόχο του Κερατσινίου, που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην Γ’ Εθνική, εστίασε ο Σίμος Φούντας.

 

 

Έλαμπε από χαρά όπως και φυσικά όλοι οι συμπάικτες του, ο Σίμος Φούντας με αφορμή την μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος στον δεύτεορ όμιλο της Α’ Κατηγορίας.

Ο έμπειρος και πολυσύνθετος μέσος των νταμπλούχων Πειραιά , ήταν από τους κορυφαίους σε απόδοση παίκτες του συγκροτήματος του Βασίλη Σπάθα, αφού πέραν από το δικό γκολ «χάρμα ιδέσθαι» στο 20’ είχε να επιδείξει δύο καταπληκτικές ασίστ στις φάσεις των τερμάτων των Γεράσιμου Αγγελάκη και Βασίλη Μαναριώτη.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου υπήρξε κατηγορηματικός αναφορικά με το μεγάλο φετινό στόχο της ομάδας, που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Γ’ Εθνική:

 «Νιώθουμε όλοι μας πολύ χαρούμενοι για το γεγoνός ότι καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση ενός πολύ ανταγωνιστικού ομίλου, όπως φυσικά και από το ότι κατακτήσαμε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το Κύπελλο Πειραιά. Αυτό, όμως, που αποτελεί πρωταρχικό μας σκοπό, δεν είναι άλλος από την υλοποίηση του στόχου της ανόδου.

 Ακολουθεί ένα ακόμη ματς στον όμιλό μας με την Ένωση Ρέντη, όπυ θα πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στη συνέχεια το βλέμμα μας θα στραφεί στην επόμενη πρόκληση που μας περιμένει  για το Κύπελλο Ερασιτεχνών κόντρα στην Καλαμάτα, αλλά και για το παιχνίδι μπαράζ με τον πρωταθλητή του άλλου ομίλου».

 

 

 

Related posts

Χαμογέλασε στο τέλος η Χαραυγή, 1-0 τον Ήφαιστο

Kώστας Παλαιολόγος

Στον Αετό Κορυδαλλού ο Γκορόγιας

Nάσος Φακίδης

«Σαρωτική» η ΑΕ Μοσχάτου στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης