free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Τεσσάρα έριξε το Αιγάλεω, “λευκή” ισοπαλία για Άγιαξ Ταύρου και Ηλιούπολη

Πιο ιδανικό ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να υπάρξει για τον Ηλία Καλπήτα στον πάγκο του Αιγάλεω, αφού το “Σίτι” εμφανίστηκε σαρωτικό και νίκησε την Διάνα Ηλιούπολης με σκορ 4-0.

Στο 24′ ο… συνήθης ύποπτος ο αρχισκόρερ του Αιγάλεω Βέρμπης βρέθηκε σε θέση βολής μετά την πάσα του Σπανού και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στο 46′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ασίστ του Τζανέτου μετά τη σέντρα του Στάμου κάνοντας το 2-0, με τους Τζανέτου στο 64′ με κεφαλιά μετά το φάουλ του Στάμου και Τσαρκάνι στο 89′ με ψαλίδι να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα

Στο 56′ ακυρώθηκε γκολ του Σπανού για χέρι.

Το Αιγάλεω είχε πολλές ακόμα ευκαιρίες κυρίως στο β’ μέρος με τους Βέρμπη, Σπανό, Τζανέτο και Στάμο.

Από την άλλη η Διάνα μετά από έξι αγωνιστικές γεύτηκε το… πικρό ποτήρι της ήττας παραμένοντας στους 30 βαθμούς και την 15η θέση.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Ηλίας Καλοπήτας) Γιώρας, Κοντιζάς, Κολοβος, Παπουτσής, Καλογερής (36′ λ.τρ. Τζαφεράκος), Κωτσερίδης, Παπαθανασίου, Τζανέτος (74′ Τσαρκάνι), Τουλουβασίλης (46′ Σταμος), Βερμπης.

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ακης Μιχαηλιδης) Κόρρας, Γιαννακόπουλος, Βούτας (67′ Λουτσάι), Φαρμάκης, Νίκολι, Μπαλαφούτης Χρ. (53′ Παπαδημητρίου), Παριανός, Αναστασιου (65′ Σταθακόπουλος), Μπαλαφούτης, Ρουσεφ, Καλλέργης.

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν Άγιαξ Ταύρου και Ηλιούπολη σε ένα αδιάφορο πάντως ματς.

Στις λίγες καλές στιγμές του αγώνα Γκολφινόπουλος και Κόκορης δεν βρήκαν στόχο στα σουτ που επιχείρησαν.

ΑΓΙΑΞ (Φωτης Ζησάκης) Κόρδας, Σμπόρος (64′ Βενάκης), Νταλίπι, Στασινόπουλος, Καντέλι, Σιώζος, Ερμάλ, Κούρτι, Μπίζι (77′ Κουτρουβέλης), Σερδενές, Σκόρδος (82′ Τσακάλης).

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μάκης Μπαλαγιάννης) Αδάμης, Μπούρσαλης, Σολδάτος (55′ Χουχουλής), Τερλελής, Ρωμανός, Κυρίτσης, Ζουμπουνέλης, Σκούρας, Αράπι, Κόκορης, Γκολφινόπουλο

 

 

 

 

Related posts

Οι διαιτητές και οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου (17 και 18/3) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3

Τα σημερινά (22/12/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣA

Abola Newsroom

Eπαφές με γνωστές ομάδες ο γνωστός τεχνικός Μπάμπης Κατσάνος που εύχεται τα καλύτερα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης

Abola Team 3