free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ο Αήττητος 2-0 τη Μάχη Μαραθώνα, διπλό η Μαρκό, νίκη το Κορωπί, ισοπαλία για Κρυονέρι και Κερατέα

Με τον ιδανικότερο τρόπο γιόρτασε ο πρωταθλητής Αήττητος Σπάτων τα 70 χρόνια ζωής, κερδίζοντας με 2-0 την Μάχη Μαραθώνα,

Το πρώτο γκολ για την ομάδα του Πάρη Κωνσταντακόπουλου πέτυχε ο Σεϊτι από ασίστ του Αλεξίου.

Η Μάχη έβγαλε αντίδραση από εκεί και πέρα και μάλιστα στο 17′ είχε χαμένο πέναλτι με τον Παπαδόπουλο, τον οποίο σταμάτησε ο γκολκίπερ Συρίγος. Λίγο αργότερα, ο Μαραθώνας είχε και δοκάρι με τον Τσέλα. Στο 49′ πάλι ο Σεϊτι έγραψε το τελικό 2-0.

*Στο 70ο λεπτό του αγώνα ο βοηθός διαιτητή Τζαφόλιας Β. απέβαλε από τον αγωνιστικό χώρο τον προπονητή της Μάχης Σταύρο Ηλιόπουλο για διαμαρτυρία 

Διαιτητές: Φωστέρης, Τζαφόλιας Β., Μακρής

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ: Συρίγος, Αλεξίου (75′ Σέλβια), Τσέπας, Τσαλάκου, Μωυσιάδης, Σκαφίδας (67′ Αλιμπάς), Αρκουμάνης (63′ Λαζάρου), Σεΐτι, Μασκλαβάνος, Γκούμας, Σκούμας.

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ: Παππάς, Κες Σένε (60′ Παρούσος), Τσέλα, Βούσουλας, Σωτηριάδης, Καραλής, Μουρούτης (60′ Ραπτογιάννης), Νταής, Σένε Άντι, Μίχας (80′ Σιδέρης), Παπαδόπουλος.

 

Η Μαρκό νίκησε εκτός έδρας τη Λαυρεωτική με 2-1

 

Το σκορ άνοιξε η Λαυρεωτική του Γιώργου Προβατά με κεφαλιά του Λούκας Ντε Σόουζα. 

Η Μαρκό του Γιώργου Φαράκου, αρχικά ισοφάρισε στο 70′ με κεφαλιά του Δημητρακόπουλου και πήρε τη νίκη πριν την εκπνοή με κεφαλιά του Δημογιάννη.

Διαιτητές: Βλάχος Ανδ., Τζαφόλιας Δ., Βιτσεντζάτος

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Παππάς, Τσιάμης, Τζώρας, Πώχος, Ακαρέπης, Μουρίκης (70′ Βουκελάτος), Βαγγέλη, Μαραγκός, Βουλωμένος, Νιέλ, Λούκας Ντε Σόουζα (60′ Μπεζέρα).

ΜΑΡΚΟ: Κακάγιας, Σκορδάς, Σιδερής (85′ Τζανής), Πλίτσης, Κοντογιάννης, Ρεντζής, Δημογιάννης, Δημητρακόπουλος, Γκριμέκης (60′ Βασιλός), Γκεμίσης, Λάπας (70′ Κουτρομάνος).

 

Το Κορωπί του Γιάννη Μαγγίνα, το Κορωπί νίκησε εκτός έδρας τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών με 1-0.

Η νίκη για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 81′ χάρη στο υπέροχο γκολ του Χρήστου Μπανάι στο 81′. 

Το Κορωπί φωνάζει για πέναλτι που δεν δίνεται στον Πετράι στο 87′ για ανατροπή.

 

Διαιτητές: Μπερέτας, Σπυρόπουλος, Καραθανάσης

 

ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ.ΑΧΑΡΝΩΝ: Χαριτίδης, Χριστόπουλος, Σιαδήμας (80′ Σάλαρι), Βαφειάδης, Γεωργίου, Μπούσκος, Καραγιαννίδης (67′ Καψιόχας), Ξενάκης (84′ Μαραντίδης), Αγγελόπουλος, Σταματόπουλος, Αγγελίδάκης.

 

ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΟ: Παπαθεοδώρου, Λυμπερόπουλος, Βατίστας, Παπαδόπουλος, Πάντου, Αμπεντινάι, Σεϊτάι (79′ Καπουράνης), Κάλλης, Μουτζακάς (77′ Μπανάι), Μαστρογιάννης (88′ Βλάχος), Πετράι.

 

Ισόπαλοι με σκορ 2-2 αναδείχθηκαν Κρυονέρι και Κεραυνός Κερατέας.

 

Το Κρυονέρι στο 20′ προηγήθηκε με ενέργεια του Ρίζου. Ο Κεραυνός δεν πτοήθηκε, ανέβασε την πίεση του και ισοφάρισε στο 29′ με τον εξαιρετικό Νταή. Στο 35′ η Κερατέα θα μπορούσε να γυρίσει το ματς, αλλά το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία να πετύχει γκολ. Ο Ρίζος στο 45′ έκανε το 2-1 και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του. Η ομάδα του Τάκη Μακροδημήτρη ισοφάρισε στο 58′ με τον Νταή.

Άρεσαν από το Κρυονέρι οι Ρίζος και Σκιατραβάνης και από τον Κεραυνό οι Βαγγέλι, Νταή και ο 14χρονος Θάνος Λιούμης.

Διαιτητές: Καρράς, Σοφιάς, Χριστόπουλος.

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μανουσάκης, Πολ, Κολώτας, Καστρινός, Ζερμπίνης, Καντάρελης (88′ Σαχίνης), Δερβένης (Παυλίδης), Τουμπανάκης, Ρίζος, Σκατριαβάνης, Μπαμπιάν (60′ Παπατζαχάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ: Χαντζάρας (46′ λ.τρ. Μπαντουράκης), Φραγγής, Κατσίκης, Σότα, Ξένος, Βαγγελί, Μπρότσι (81′ Μαγγανάς), Λιούμης Δ. (46′ Λιούμης Θ.), Μουσαράιι, Κοτίτσας, Νταής.

Related posts

Οι διαιτητές, οι παρατηρητές και οι παρατηρητές διαιτησίας στα ημιτελικά του Κυπέλλου (Τετάρτη 21/2) αλλά και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου (24 και 25/2) στην ΕΠΣΑΝΑ και η ανακοίνωση για την δικαιολόγηση απουσιών παικτών των Μικτών

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου (24 και 25/2) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (13/5) στην ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3