free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Ιωνικός 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών, ισόπαλοι Εθνικός και Θύελλα Ραφήνας, συντριβή η Κηφισιά

Ο Ιωνικός Νικαίας όπως αναμενόταν να συμβεί νίκησε με σκορ 3-1 τον Ερμή Ζωνιανών.

Οι ‘μπλε’ εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο τις απουσίες των ‘πρασίνων’ και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση χάρις σε γκολ των Μαρή στο 3′ μετά από σέντρα του Καραλή, του Πέεφ στο 41 και Καραλή στο 66′ με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν με τον Πασιαλή στο 79′.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μάρης, Σιμιτσής, Πέεφ (79′ Κυριακίδης), Καραλής (70′ Σαπαλίδης), Καμαρά (84′ Αργυρίου), Μάνας

ΕΡΜΗΣ: Κόλλιας, Κοζυράκης, Ρουμπάκης Ρουσσάκης (67′ Καραγκιόζι), Ταβλαδωράκης, Χατζηβασίλης, Σκουτέλης, Φαμπίνιο, Πουλάκης (76′ Λαδιανός), Πασσιαλης, Ροβας

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας πριν το φινάλε του αγώνα Ιωνικός-Ερμής Ζωνιανών. Στο 87’ οι παίκτες της γηπεδούχου ομάδας ενημερώθηκαν για το γκολ της ισοφάρισης του Άγιου Ιερόθεου στον άλλο αγώνα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Εργοτέλη, που είναι βασικός διεκδικητής της ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και στήθηκε τρελό γλέντι!

Για περίπου δυο λεπτά οι παίκτες του Ιωνικού πανηγύρισαν σαν να κατέκτησαν ήδη την άνοδο, όμως γρήγορα τα χαμόγελα «πάγωσαν». Κι αυτό γιατί ενημερώθηκαν πως το γκολ ακυρώθηκε τελικά και ο Εργοτέλης προηγούνταν με 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Ο Ιωνικός πάντως δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στους Κρητικούς και πέτυχε μια άνετη νίκη με 3-1 και η αγωνία συνεχίζεται.

Εθνικός και Θύελλα Ραφήνας στο γήπεδο Μοσχάτου αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 25′ με γκολ του Γκίκα, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 27′ να έχει δοκάρι.

Στο 30′ ο Μαρτίνος έφτασε κοντά στο γκολ όμως σημάδεψε το δοκάρι του Κατσιούλη, με τον Ζέκιο στο 35′ να κάνει το 0-2. Στην επανάληψη, ο Θύμιος Γεωργούλης τόνωσε την επιθετική του γραμμή και οι ‘κυανoλευκοι’ κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρις σε γκολ των Λεωνιδόπουλου στο 56′ και Παυλάκη στο 60′.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Βουτσινάς, Πίσσας, Γερόλυμος, Μπένα (44′ Χατζησάββας), Μπεχλιβανίδης, Μαρτίνος (46′ Κομνηνός), Μαργαρίτης (46′ Σωπασης), Κατίδης, Μάναλης, Λεωνιδόπουλος, Παυλάκης.

ΘΥΕΛΛΑ (Θανάσης Κολιτσιδάκης) Κατσιούλης, Γκίκας, Παπαδόπουλος, Φύτρος, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης (44′ λ.τρ. Μαστρογιαννούδης), Χαρακτίδης, Δημητρίου, Ζέκιο (46′ λ.τρ. Βαζέχα (78′ λ.τρ. Ανδρεαδάκης), Μανουσάκης, Αράπης.

Τη συντριβή με σκορ 4-1 γνώρισε η Κηφισιά από τον Πανθηραϊκό.

Η Κηφισιά προηγήθηκε νωρίς στο σκορ με τον Φαρινόλα, όμως, η ομάδα της Σαντορίνης ξέσπασε μετά.

Ο Γιόνδης στο 17′ ισοφάρισε, ενώ ο Λαζαρίδης στο 46′ έκανε το 2-1. Ο Γιόνδης σκόραρε ξανά στο 74′ για το 3-1 και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ζώνας στο 82′.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά τελείωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες. Αποβλήθηκαν οι Έσλερ (55′), Σουλελές (56′), Τεγούσης (91′).

Πανθηραϊκός (Παπαματθαιάκης): Ζωντός, Κορτσινίδης,Καλαγκάνης, Μπακάλης, Λούκας, Σαββίδης, Κρίτσας (75΄Δρόσος), Φύτρος, Λαζαρίδης (61΄Ζώνας), Περιάλης, Γιόνδης.

Κηφισιά (Μαυρομμάτης): Κανδέλης (46΄Γουμάγιας), Μουσταφίδης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Γεωργόπουλος, Σουλελές, Ταμπάκης, Κυριαζής, Παναγιωτόπουλος, Φαρινόλα.

Related posts

Πλησιάζει στον Άρη Παλαιοχωρίου ο Ιγνατίδης!

Abola Team 3

Ανακοίνωσε Αργκιλέσι και Μπιλτσάρι ο Ηρόδοτος

Abola Team 2

Ν. Λεμονής: “Θα παίξουμε για… θάνατο στην Προοδευτική”

Abola Team 3