free page hit counter
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στην Πειθαρχική της ΕΠΟ

Τα ντέρμπι δεν έχουν τελειώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα αφού αυτό, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ συνεχίζονται σε άλλο επίπεδο.

Υπομνήματα εντός της προθεσμίας που έληγε σήμερα κατέθεσαν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Οι ‘ερυθρόλευκοι’ δίνουν πληροφορίες επιπρόσθετες για το ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ και ζήτησαν να μη χαρακτηριστούν τα επεισόδια εκτεταμένα. Επίσης, ανέφεραν ότι δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή η πρόσθετη παρέμβαση του ‘Δικέφαλου Αετού’.

Οι Πειραιώτες επιμένουν ότι δεν πρόκειται η ομάδα να τιμωρηθεί και υποστηρίζουν ότι θα είναι σκανδαλώδη απόφαση ακόμη και η τιμωρία της έδρας.

Ο ΠΑΟΚ έχει έννομο συμφέρον γι’ αυτό και κατέθεσε υπόμνημα στην πειθαρχική, ενώ υποστηρίζουν στη Θεσσαλονίκη ότι υπάρχουν μαρτυρίες που θα κάψουν τον Ολυμπιακό.

Related posts

ΕΠΣΑ: Τα πλήρη αποτελέσματα των σημερινών (13/11) αγώνων

Abola Team

Άστρο … Κιρτζιαλίδη οδηγεί τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου (3-2)

Abola Team

Με αφαίρεση βαθμών απειλείται ο Αχαρναϊκός

Abola Team 2