free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Αγγελάκης: «Υπάρχει άφθονο ταλέντο και ποιότητα!»

Απόλυτα ικανοποιημένος από το πλάνο αξιοποίησης αρκετών ταλαντούχων παικτών  εμφανίζεται ο τεχνικός του Αετού Κορυδαλλού Τάκης Αγγελάκης.

 

 

 

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις, αλλά και την αξιομνημόνευτη πορεία του στον δύτερο όμιλο της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητος ο Αετός Κορυδαλλού επικρατώντας με χαρακτηρισιτκή άνεση εκτός έδρας του Ηφαίστου με 4-1. 

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» Τάκης Αγγελάκης ακολούθησε και στο συγκεκιρμένο παιχνίδι την φιλοσοφία που άπτεται στον τομέα ανάδειξης ταλαντούχων παικτών που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδομών του συλλόγου. 

Με τους παίκτες που πήραν την ευκαιρία να τον βγάζουν απσπροπρόσωπο και να αναδικνύου την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες του Αετού Κορυδαλλού. 

Ο επιτυχήμένος τεχνικός των φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά μιλώντας στο «Abola.gr» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μεθοδική δουλειά που γίνεται εκ βάθρων στον σύλλογο: 

«Όλα πάνε περίφημα! Συνεχίζουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις ακαδημίες μας στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την επόμενη περίοδο,.

Τα δείγματα γραφής είναι άκρως ενθαρρυντικά. Υπάρχει άφθονο ταλέντο.και ποιότητα στην ομάδα μας και σίγουρα οι προοπτικές που χααράσσοντια είναι πολύ υψηλές και για τα επόμενα χρόνια».

 

 

   

 

 

 

 

Related posts

«Ντεμπούτο» επιστροφής για Μακρή

Kώστας Παλαιολόγος

«Βαθμός» στο Πέραμα για ΑΕ

Nάσος Φακίδης

Με πίστη κόντρα στον ΑΟ Κορυδαλλό

Kώστας Παλαιολόγος