free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Η ομάδα έδειξε μέταλλο!»

 

Στην δύναμη ψυχής που έχουν αναδείξει οι ποδοσφαιριστές του στάθηκε ο τεχνικός του ΑΟΝΑ Δημήτρης Μπουγάς με αφορμή τον θρίαμβο επί της Ελευθερούπολης.

 

 

 

Στην εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της παραμονής προχώρησε και μαθηματικά ο ΑΟΝ Αργυρούπολης με τον θρίαμβό του απέναντι στην Ελευθερούπολη. 

Το συγκρότημα των νοτιοανατολικών προαστίων επικράτησε 1-0 της Ελευθερούπολης χάρη σε γκολ, που πέτυχε ο Δημήτρης Ρούσσος μόλις στο 3’ και με εξαιρετική διαχείριση στην συνε΄χεια κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της μέχρι το τέλος της αναμέτρησης, φτάνοντας στο τρίποντο». 

Μία επιτυχία, η οποία πιστοποίησε στον υπέρτατο βαθμό την πορεία … πρωταθλητισμού, που έχει διαγράψει η ομάδα στις 9 τελευταίες αγωνιστικές, όπου «μετράει» ήδη επτά νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα. 

Ο τεχνικός Δημήτρης Μπουγάς μιλώντας στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των ποδοσδφαιριστών του για το σπουδαίο τους επίτευγμα και κυρίως για την δύναμη ψυχής, που έβγαλαν όλο αυτό το διάστημα κόντρα στα πολλά προβλήματα που ταλαιπώρησαν τον σύλλογο: 

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα, η οποία διεκδικεί με πολλές αξιώσεις την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία, όπως είναι η Ελευθερούπολη. Βγάλαμε τρομερό σθένος, ψυχή και πάθος. Στοιχεία, τα οποία μας ώθησαν σε αυτή την σπουδαία επιτυχία, η οποία μας επέτρεψε να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Η ομάδα μας σε αυτό τον δεύτερο γύρο έδειξε μέταλλο, στοιχείο, το οποίο την βοήθησε καταλυτικά να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού στην διάρκεια των εννιά τελευταίων αγωνιστικών, κόντρα στις όποιες αντξόότητες είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

Related posts

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team

Καπράλος: «Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαζαφειρόπουλος: «Δείξαμε δύο πρόσωπα»

Kώστας Παλαιολόγος