free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Νικολακάκης: «Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα τον Γενάρη στον Εργοτέλη και συνεχίζουμε»

Για όλους και για όλα μίλησε ο άσος του Εργοτέλη Νικολακάκης, με ευχάριστη αφορμή την επιτυχία επί του Αγ. Ιεροθέου.

Ο δυναμικός μπακ του Εργοτέλη, Μανώλης Νικολακάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2 για την σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Αγίου Ιερόθεου, τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ εθνικής (4ος όμιλος) αλλά και τον κόσμο των «κιτρινόμαυρων».

Ο Εργοτέλης πέτυχε την νίκη της χρονιάς, μεχρι την επόμενη, κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο στο Περιστέρι (0-1) και κρατάει την… τύχη στα πόδια του για την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Ο δυναμικός  μπακ των «κιτρινόμαυρων», Μανώλης Νικολακάκης, μίλησε στον Αthletic Radio 104.2, και την εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη, για την σημαντική νίκη της ομάδας του επί του Αγίου Ιερόθεου, τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές αλλά και τον κόσμο του Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε o Μανώλης Νικολακάκης στην εκπομπή «Derby» με τον Μανώλη Θέμελη

Για την νίκη κόντρα στον Αγιο Ιερόθεο (0-1)

«Ξέραμε οτι παίζαμε κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο. Το γήπεδο ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Είναι ντροπή το 2017 να υπάρχουν τέτοια γήπεδα με τραγικό πλαστικό. Κερδίσαμε, βγήκαμε όρθιοι και κυριολεκτικά και μεταφορικά από το Περιστέρι και τώρα θέλουμε το «4 στα 4″ για να ανέβουμε. Είναι μία δύσκολη έδρα. Όλα πήγαν καλά. Ο Κατσικοκέρης έβαλε ένα πανέμορφο γκολ σε χρονικό σημείο όπου δεν πιέζαμε αλλά είχαμε πέσει αγωνιστικά. Ήταν ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς αλλά και μεγάλης σημασίας. Έχουμε ποιότητα. Μετά κάναμε σωστή διαχείριση του ματς και δεν πιεστήκαμε ιδιαίτερα.».

Για το ματς με τον Πανθηραϊκό

«Ξεχάσαμε ήδη το ματς με τον Αγο Ιερόθεο. Θέλουμε νίκη όπως και σε όλα τα ματς. Θα δώσουμε το 1000% των δυνάμεών μας. Είμαστε σε καλό…μομέντουμ και θα δουλέψουμε σκληρά για να κερδίσουμε. Θα τα καταφέρουμε».

Για το φινάλε του πρωταθλήματος

«Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία. Θα  κάνουμε το «4  στα 4″. Το πρωτάθλημα θα  μπρορούσαμε να το τελειώσουμε νωρίτερα. οιτάμε κάθε ματς ξεχωριστάα. Τώρα μετράει η ουσία και όχι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν  θα είναι αυτοκτονία αν χαθεί το πρωτάθλημα

«Αυτοκτονία θα είναι να χαθεί η ανοδος με τέτοιο ρόστερ που έχουμε. Όχι βάσει των αγώνων που μένουν και με τις ομάδες που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε δυνατή ομάδα αλλά δεν θα μπω στην διαδικασία να μιλήσω για αυτοκτονίες και να κάνω αρνητικές σκέψεις που μόνο καλό δεν θα μας κάνουν. Σκεφτόμαστε θετικά. Η ομάδα βγάζει υγεία».

Για την πίεση που υπάρχει

«Είμαστε στον Εργοτέλη και η πίεση είναι δεδομένη και το ξέραμε από όταν ήρθαμε. Δεν έχουμε άγχος. Πρέπει να κοντρολάρουμε κάθε συναίσθημα. Δεν είαμστε ρομπότ. Δεν ήμουν από την αρχή εδώ αλλά όσο είμαι εδώ δεν κοιτάμε πίσω αλλά μόνο μπροστά. Έχει αλλάξει η ομάδα σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα τον Γενάρη και συνεχίζουμε».

Για τον Ιωνικό

«Στο μεταξύ μας ματς του δευτέρου γύρου που έπαιξα φάνηκε οτι είμαστε καλύτερη ομάδα. Είχαμε την καθολική υπεροχή στο ματς και κερδίσαμε δίκαια. Ο Ιωνικος έπαιξε για το αποτέλεσμα και δεν του βγήκε. Σκόραρε στο τέλος και θα ήταν άσχημο να ισοβαθμίσουμε και να χάσουμε τον τίτλο από αυτό το  γκολ από το… πουθενα».

Για τον ίδιο

«Μου αρέσει να παίζω με πάθος. Δουλεύω καθημερινά και στο τέλος θα είμαι ευχαριστημένος αν μου πούνε οτι τοους έδωσα  οτι θέλανε και ακόμα παραπάνω. Σε κάθε ματς δίνω το 100% και την ψυχή μου.  Θέλω να ανέβει η ομάδα, μόνο αυτό. Το αυτογκόλ που έβαλα με τον ΠΟΑ με πείσμωσε. Ήταν μία άτυχη στιγμή σε ένα κομβικό ματς για μας».

Για τον κόσμο της ομάδας

«Ο Εργοτελης έχει λίγους και καλούς φιλάθλους. Υπάρχει ποιότητα, όχι ποσότητα. Είμαστε μία οικογένεια. Οικονομικά είναι δύσκολα τα πράγματα και δεν ξέρω αν γι΄αυτό δεν έρχονται στο γηπεδο. Δείχνει και τα ματς η τηλεόραση. Όποιος έρθει όμως περνάει καλά και τον καλούμε να ξανά έρθει και να φέρει παρέα».

Για την «μάχη» της ούρας

«Θέλω να σωθεί η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ γιατί είναι μια Κρητική ομάδα. Ένα τακτοποιημένο σωματείο. Μακάρι να τα καταφέρει. Έχει καλή ομάδα αλλά τώρα είναι από κάτω και θα έχει ενδιαφέρον το φινάλε».

 

Στο μεταξύ ευχαριστήρια ανακοίνωση υπήρξε από την διοίκηση του Εργοτέλη προς τον Αγιο Ιερόθεο και την αστυνομία για το ματς της περασμένης Κυριακής.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη:«Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ αισθάνεται την «υποχρέωση» να ευχαριστήσει θερμά τον Α.Ο. ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές, φιλάθλους) για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά τον προχτεσινό μεταξύ μας αγώνα.Για τον Άγιο Ιερόθεο τα είπαμε και μετά τον αγώνα του 1ου γύρου. Πρόκειται για ένα «νοικοκυρεμένο» σωματείο, μια όμορφη «παρέα», μια δεμένη «οικογένεια», μια εξαιρετική ομάδα που απαλλαγμένη από το άγχος έπαιξε το ομορφότερο ποδόσφαιρο στον όμιλο μας.Είμαστε τυχεροί που τους πετύχαμε όχι μόνο βαθμολογικά αδιάφορους αλλά κυρίως αγχωμένους από διάφορες «πιέσεις» και «κίνητρα»…Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και είμαστε σίγουροι ότι θα απασχολήσουν θετικά την ποδοσφαιρική Ελλάδα στα επόμενα χρόνια. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά τον διοικητή του Β’ Α.Τ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Βασίλη Τζομάκα, καθώς και όλη την αστυνομική δύναμη του προχτεσινού αγώνα, για την άριστη αστυνόμευση. Μας έκαναν να νιώσουμε άνετα και ασφαλείς, σε αντίθεση με τα ανησυχητικά «μηνύματα» που λαμβάναμε όλη την περασμένη εβδομάδα…Όσο για εμάς, ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ! Έμειναν 4 βήματα…ΥΓ. Ό,τι κι αν κάνετε»…
 

Related posts

Συμφώνησαν και τυπικά Βορύλλας-Τσίγκρος στον Πανθηραϊκό

Abola Team 3

Κερατσίνι: Έμεινε και ο Θωμαΐδης

Abola Team 2

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ-ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ 0-2: Προσπάθησε φιλότιμα, αλλά λύγισε κόντρα στον επίδοξο πρωταθλητή

Abola Team 2