free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Η καλύτερη φετινή μας εμφάνιση!»

Τον ενθουσιασμό του από το εντυπωσιακό 4-0 επί του Αίμου Πετρούπολης εξέφρασε ο τεχνικός  του Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

 Την κορυφαία φετινή του εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός Κυψέλης θριαμβεύοντας με το εμφατικό 4-0 του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ Αίμου Πετρούπολης. 

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέδειξαν πτυχές του πλούσιου ταλέντου τους, αλλά και την ποιότητα της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται εκ βάθρων, τόσο από τον τεχνικό Μάκη Ντέτσικα, όσο και στα τμήματα υποδομών του σωματείου. 

Ο προπονητής Μάκης Ντέτσικας μιλώντας στο «Αbola.gr», επαίνεσε τους ποδοσφαιριστές του για την καταπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησαν, η οποία είναι συνέχεια της εκπληκτικής παρουσίας, που πραγμαοτποιούν οι «ερυθρόλευκοι» στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος:

«Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από την συνολική εικόνα των παικτών μου. Ήταν η κορυφαία εμφάνιση από την ημέρα, όπου ανέλαβα την ομάδα. Πετύχαμε τέσσερα γκολ απέναντι στον πρωτοπόρο του ομίλου μας και με ιδιαίτερη ευχαρίστηση διαπιστώνω ότι παρουσιάζουμε πολλά δείγματα προόδου παιχνίδι με το παιχνίδι. Τα πιο ενθαρρυντικά μηνύματα προέρχονται από την εκπληκτική επανεμφάνιση του Νίκου Κυσσανδράκη, ο οποίςο πέτυχε  χατ-τρικ. Η όλη παρουσία μας στον δεύτερο γύρο αναδεικνύει τη εξιαρετική δουλειά που γίνεται σε βάθος στη ομάδα μας και ιδιαίτερα στις υποδομές, όπου ξεπηδούν πολλοί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές πάνω στους οποίους θα δομηθεί η ομάδα των επόμενων ετών. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε συνεχώς και την επόμενη περίοδο η ομάδα να θέσει πρωταγωνιστικές βλέψεις»

Related posts

Άφησαν υποσχέσεις οι «υπό δοκιμή» στην Κορωνίδα

Μπαλόπουλος: «Θέλουμε πολύ την νίκη με ΑΕ Αιγάλεω»

Kώστας Παλαιολόγος

Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης-Ταταύλα 0-1

Abola Team 3