free page hit counter
19.8 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Παίζουμε για την ιστορία του συλλόγου μας!»

 

Το στίγμα του ενόψει της τελικής ευθείας του πρωταθλήματος έδωσε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

 

Την δυναμική της, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται σε βάθος, ανέδειξε η Λυκόβρυση στην αναμέτρησή της με τον ισχυρό Άγιο Δημήτριο. 

Απέναντι σε μία από τις πλέον παραδοσιακές «δυνάμεις» στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αθήνας, με δυναμική και με πολύ υψηλές βλέψεις, το συγκρότημα των βορείων προαστίων παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό, κάτι, όπου άλλωστε μαρτυράει εύγλωττα το τελικό 0-0. 

Μάλιστα, με λίγη τύχη το συγκρότημα των βορείων προαστίων θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη, που θα του επέτρεπε να προσεγγίσει με ακόμη μεγαλύτερες αξιώεις την υπόθεση – άνοδο στην Α’ Κατηγορία. 

Κάτι το οποίο άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον τεχνικό των «κυανοκιτρίνων» Κώστα Ιωάνου, ο οποίος μιλώντας στο «Αbola.gr» δεν παρέλειψε να επαινέσει τους παίκτες του για την όλη αγωνιστική τους συμπεριφορά: 

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την εν γένει εικόνα της ομάδας μου στην αναμέτηση με τον Άγιο Δημήτριο.  Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας οι παίκτες μου μόχθησαν για το καλύτερο και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Θα μπορούσαμε με λίγη τύχη να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και να φτάναμε σε μία νίκη, που θα μας επέτρεπε να δούμε το ενδεχόμενο να προσεγγίσουμε με άλλο μάτι το ενδεχόμενο να διεκδικήσουμε την άνοδο» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή της Λυκόβρυσης, για να προσθέσει: 

 

«Εμείς παίζουμε για την ιστορία του συλλόγου και την υστεροφημία μας. Σε όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα πάμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε»

 

Related posts

Αδαμόπουλος ξανά στον Εθνικό Αστέρα

admin

Ιωάννου: «Να φθάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται»

Kώστας Παλαιολόγος

Γκοβερίνος: «Να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία»

Kώστας Παλαιολόγος