free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καπράλος: «Δίνουμε ευκαιρίες να αναδείξουν το ταλέντο τους»

Την φιλοσοφία του με το βλέμμα στο μέλλον ανέλυσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

Τόπο στα νιάτα με προοπτική την δημιουργία ενός ανταγωνισιτκού συνόλου στο μέλλον, δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν στην Κορωνίδα σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ. 

Το γεγονός ότι το συγκρότημα των βορείων προσαστίων πλέον δεν διατηρεί ελπίδες παραμονής, ωθεί τον τεχνικό Γιάννη Καπράλο στην απόφαση να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κυρίως σε παίκτες που προέρχονται από τα πλούσια τμήματα υποδμών ώστε να αποκομίσουν εμπειρίες, που θα τους φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες για το μέλλον. 

Ενδεικτικές  είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Καπράλου: 

 

 «Πλέον στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος θα δώσουμε περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας, ώστε  να αποκομίσουν χρήσιμες εμπειρίες, αλλά και να αναδείξουν το ταλέντο τους. Η προσοχή μας επικεντρώνεται στο παιχνίδι με το πρωτοπόρο Παλαιό Φάληρο, όπου θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Με το Πλααιό Φάληρο με συνδέουν στενοί δεσμοί, αφού έχω περάει για μία πενταετία από τα τμήματα υποδομής, διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σύνολο και έχει πραγματοποιήσει φέτος μία λαμπρή παρουσία».

 

 

 

Related posts

Ανέλαβε ο Παναγιώτης Ζάχος προπονητής τερματοφυλάκων στην Α.Ε. Ελευθερούπολης

Παπαζαφειρόπουλος: «Mπορούσαμε κάτι περισσότερο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Λαύρα Αργυρούπολης-Αττικός 0-0

Abola Team 3