free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κάτσικας: «Μας στοίχισαν το χαμένο πέναλτι και η αποβολή»

Στους τομείς που εξώθησαν την μαχητική Αγία Παρασκευή στην ήττα από τον Άρη Πετρούπολης αναφέρθηκε ο τεχνικός της «Σάντα» Μιχάλης Κάτσικας.

 

Τις πολύ καλές της εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ Κατηγορίας συνέχισε απτόητη η Αγία Παρασκευή. 

Οι «κυανόλευκοι» παρουσιάστηκαν αρκετά ανταγωνιστικοί απέναντι στον Άρη Πετρούπολης, χάνοντας στις λεπτομέρειες με 1-0 κι επιβεβαίωσαν στο έπακρο την εξαιρετική παρουσία τους. 

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων είχε στο μεγαλύτερο διάστημα τον έλεγχο της αναμέτρησης δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, με αποκορύφωμα την απώλεια του πέναλτι του του Δημήτρη Καρβούνη στο 50′. 

Η όλη εικόνα των ποδοσφαιριστών του , άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον προπονητή Μιχάλη Κάτσικα, ο οποίος τόνισε στο «Αbola.gr» τα εξής:

«Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση απέναντι σε μία από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, τον Άρη Πετρούπολης. Θεωρώ ότι ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, αφού δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι του Καρβούνη στο 50’. 

Η απώλεια του πέναλτι, σε συνδυασμό με την αποβολή του Θανάση Μπαρμπαλιά στο 66’ μας καταρράκωσε το ηθικό. Η προσοχή μας τώρα επικεντρώνεται στην αναμέτρηση με την Δόξα Βύρωνα. Είναι το τελευταίο παιχνίδι που δίνουμε φέτος στην έδρα μας και θέλουμε να το κερδίσουμε αποδίδοντας όμοροφ ποδόσφαιρο, ώστε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. 

 

Ισόπαλη με 2-2 της Κ-20 της ΑΕΚ αναδείχθηκε η Αγία Παρασκευή σε φιλικό που διεξήχθη το βράδυ της Δευτέρας, με την τεχνική ηγεσία να μοιράζει τον χρόνο συμμετοχής όλων των παικτών.

 

Related posts

Τζώτζης: «Η εμφάνιση κόντρα στον Φωστήρα μας όπλισε με δύναμη»

Kώστας Παλαιολόγος

Παπαρούνης: «Είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Abola Newsroom

Ζαμπούρας: «Nα φανούμε ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων»

Kώστας Παλαιολόγος