free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Μανώλης Θεμέλης: “Έχει βρει τον ιδανικό ρυθμό ο Κεραμεικός”

Έχει βάλει το δικό του στίγμα στην φρενήρη πορεία του δημοφιλούς Κεραμεικού που οδεύει ολοταχώς προς την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ, μετά από 25 χρόνια.

Ο λόγος για τον επιτυχημένο τεχνικό της ομάδας Μανώλη Θεμέλη ο οποίος βέβαια έχει εργαστεί και σε επαγγελματικές κατηγορίες και η παρουσία του σε ομάδες συνδυάζεται κυρίως με την άνοδο αυτών σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Για την εντυπωσιακή πορεία του Κεραμεικού ο πρωτομάστορας των επιτυχιών του Κεραμεικού ο έμπειρος τεχνικός Μανώλης Θεμέλης, δήλωσε: “Είναι δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα ο Κεραμεικός έχει βρει τον ιδανικό ρυθμό. Γι’ αυτό το λόγο δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση και ένα βήμα πριν από την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣΑ. Η προσπάθεια πάντως όλων των παιδιών είναι εντυπωσιακή και για το λόγο αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Σε κάθε ματς εφαρμόζουν στο γήπεδο όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση και όλοι οι παίκτες δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Όλοι οι παίκτες δίνουν κατάθεση ψυχής μέσα στο γήπεδο και όλοι μας στον Κεραμεικό λειτουργούμε σαν μια πραγματική οικογένεια”.

ΦΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ

Related posts

«Τώρα δημιουργούμε κορμό για το μέλλον»

Μορφίδης: «Να κλείσουμε θετικά τη χρονιά»

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου 3-4/12

Abola Newsroom