free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Δεν έχουμε άλλα περιθώρια»

Στην κρισιμότητα, που έχουν αποκτήσει για τον ΠΟΨ τα τρία επόμενα παιχνίδια αναφέρθηκε ο τεχνικός των «πρασίνων» Γιώργος Σπυράκης.

 

Με εντός έδρας ήττα – σοκ από τον Άρη Χολαργού επανήλθε ο ΠΟΨ στις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις μετά τον εορτασμό του Πάσχα. 

Οι «πράσινοι» αν και είχαν την υπεροχή και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες να πάρουν κάτι θετικό, γνώρισαν μία οδυνηρή ήττα στην έδρα τους  από μία ομάδα , η οποία έχει θέσει τους ίδιους στόχους και πλέον …τρέχουν να προλάβουν το τρένο της παραμονής στον δεύτερο συναρπαστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας. 

Μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα η ομάδα του Ψυχικού υποχώρησε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 26 πόντους, δίνοντας τη δυνατότητα στον αντίπαλό της να ισοβαθμίσει και πλέον να έχει αυτός το πάνω χέρι σε περίπτωση τελικής ισοβαθμίας κι όλα αυτά ενώ απομένουν τρεις μόλις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση του «μαραθωνίου» 

Ο τεχνικός του ΠΟΨ Γιώργος Σπυράκης με δηλώσεις του στο «Αbola.gr» έρχεται να αναδείξει την κρισιμότητα της κατάστασης: 

«Γνωρίσαμε μία πολύ άσχημη ήττα για την οικονομία του ομίλου, η οποία δυσκολεύει πάρα πολύ το έργο μας για την εξασφάλιση της παραμονής. Παρά το γεγονός ότι δημιουργήσαμε ευκαιρέις, δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι θετικό, ενώ μετά το δεύτερο γκολ, που δεχθήκαμε στο 80’ καταρρεύσαμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του Γιώργου Σπυράκη, για να προσθέσει:

«Πλέον δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Θα πρέπει να κάνουμε το απόλυτο στα τρία τελευταία παιχνίδια που απομένουνν, αρχής γενομένης με τον Κολωνό, ώστε να ελπίζουμε βάσιμα για τη εξασφάλιση της παραμονής. Μετά από την ήττα από τον Άρη Χολαργού έχει πέσει εντελώς η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μου. Θα πρέπει να διαγράψουμε από την μνήμη μας το συγκεκριμένο ματς, ώστε να αφοσιωθούμε για την κρίσιμη συνέχεια που μας περιμένει. Ο Κολωνός είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα,όμως εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε,ώστε να φτάσουμε το αποτέλεσμα που θα μαςεπιτρέψει να ελπίζουμε βάσιμα για την επίτευξη του αντικειμενικού μας στόχου»

 

Αγωνία για Μπραχιμιλάρι 

 

Σαν σνα μην έφτανε η εντός έδρας ήττα από τον Άρη Χολαργού, ήρθε να προστεθεί και η ατυχία με τον Έντρι Μπραχιμιλάρι. Ο 29χρονος μέσος του ΠΟΨ αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες και θα αναδείξουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

Related posts

Και επίσημα Κωνσταντόπουλος με συνεργάτη το Μοσχονά-Η ανακοίνωση της Ελευθερούπολης

abola10

Φιλίππου: «Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες»

Λύγκος: «Να φανούμε δυνατοί και το κυριότερο ικανοί»